Ceca: Mogla sam da budem sve, a nisam!

Premijera – Posle velikog iščekivanja, danas tačno u podne fanovi Svetlane Ražnatović biće u prilici da preslušaju i daunlouduju novu pesmu „Šteta za mene“, koja najavljuje njen album.

Posle pet godina iščekivanja publika će danas konačno moći da čuje novu pesmu folk dive Svetlane Cece Ražnatović „Šteta za mene“. Ovo je prva od devet pesama sa albuma „Ljubav živi“, koji će se u prodaji naći 17. juna. Cecini fanovi će danas tačno u podne moći da daunlouduju pesmu sa sajta www.miligrammusic.com, čime će ona postati direktno njihovo vlasništvo, bez obzira na to u kom se delu sveta nalaze.

Pesmu koja će prva naći put do slušalaca „Šteta za mene“ radili su kompozitor Aleksandar Milić Mili i tekstopisac Marina Tucaković i ona govori o emotivnim ženama koje uvek naprave pogrešan izbor kada su muškarci u pitanju, dok one druge racionalne i proračunate uvek bolje prođu.
Vatreno krštenje

– Pesma „Šteta za mene“ je jedna od devet numera iz ljubavnog romana, emotivnog omnibusa koji je Ceca fenomenalno iznela, bez obzira na tešku situaciju u kojoj je se nalazi. Siguran sam da je ovo najbolji Cecin album do sada. Na njemu su njene najbolje pesme, sa savršenom interpretacijom. Ovaj CD nosi nekoliko inovacija: drugačiji zvuk, novi način prodaje i novi vizuelni identitet na CD-u. Zbog svega toga, posle mnogo meseci neprestanog rada i to u najkvalitetnijem sastavu, očekujem već danas gomilu pozitivnih kritika – navodi Mili.

On je poručio svim fanovima da daunloudovanjem sa sajta pesma postaje njihovo vlasništvo i da su jedino na taj način pošteđeni mogućnosti da budu saučesnici u pirateriji, dok oni koji budu pokušali da naprave bilo kakvu zloupotrebu i nelegalnu distribuciju biće prijavljeni nadležnim organima u skladu sa zakonom.

IZVOR: Press Online
by. Goran Gogo Kuljančić

30. maja 2011 - 06:12h | Miligram Music Novi album Pesme 6 Komentara

6 Komentara

 1. gordana
  30. maja 2011 - 11:09

  extraaaaaaaaaaaaaaaa

 2. 30. maja 2011 - 11:10

  superrrrrrr

 3. sandra scepanovic
  30. maja 2011 - 12:34

  extra

 4. Marija
  30. maja 2011 - 15:03

  extra

 5. Milenko I Dada Grkovic
  1. juna 2011 - 02:22

  Super,Ceco samo napred ti si jaca od ovog albuma,hrabra si i manje pusi i spremaj se za turneju u proljece MG i Dada from USA,Iowa,pozd i sretno!

 6. SandraKG
  26. juna 2011 - 15:14

  Pesme su, generalno dobre, ali ima nekih propusta:
  U par pesama se cuje Mili kako nesto rezi…Mislim da je to rezanje suvisno.
  Peta pesma na albumu zbog ovo Milijevog „repovanja“ zvuci kao da je pesma koju je i Djogani prevazisao devedesetih!
  Bolje da se nije on mesao u njeno pevanje.

Dodaj komentar

Prijavite se sa vašim Fejsbuk nalogom.

 

Pišite nam