Cecu Zabole Za Estradni Sljam!


Ništa ne prima ka srcu. Najveća srpska folk zvezda Svetlana Ražnatović dane provodi čitajući hiljade pisama koja su sa svih meridijana stigla na njenu adresu, a na zlobne komentare
pojedinih pevačica ne obraća pažnju. Ni najmanje.

Cecu uopšte ne pogađaju komentari tih zlobnih pojava koje sebe nazivaju pevačicama , pljuckaju po njoj svaki put kad im ponestane marketinškog prostora, i svađaju se same sa sobom, jer ona ostaje dosledna sebi i ne spušta se na njihov nivo.

Zabole je za estradni šljam. Album je gotov, sve pesme su veoma tužne i kroz svaku se provlači dobar deo Cecinog života – naglašava jedan od najbližih prijatelja folk dive.

U svom domu u Ljutice Bogdana Ceca je napravila i mini-teretanu, u kojoj će intenzivno vežbati.

Neće da se slika

Naš sagovornik tvrdi da ona nijednu sliku neće objaviti u javnosti u narednim danima.

– Fotografije neće raditi pre isteka kućnog pritvora, u znak protesta i bunta zbog nepravde koja joj je učinjena. Sledećih osam meseci iskoristiće kreativno, osmišljajući sa svojim timom kampanju, stajling, video- spotove i sve ono što sa sobom nosi objavljivanje novog albuma, odnosno planirana turneja. Ima punu podršku porodice i prijatelja, pa će i iz ove situacije izaći jača i spremna za sve životne izazove.

Izvor: KURIR

6. juna 2011 - 08:53h | Zanimljivo 2 Komentara

2 Komentara

 1. dalida
  6. juna 2011 - 12:07

  Bravo Ceki samo glavu gore

 2. snezana
  6. juna 2011 - 13:58

  Kao i do sada, glavu gore, zivi zivot punim plucima,tvoja porodica i deca su sav tvoj svet, prijatelji i tvoji verni obozavaoci su uz tebe! …generacijo,
  ljubim te

Dodaj komentar

Prijavite se sa vašim Fejsbuk nalogom.

 

Pišite nam