Moja velika deca i ja!

Ceca
Svetlana Ceca Ražnatović već nedelju dana nalazi se na Kipru, gde je otputovala u želji da vidi svoju decu, Anastasiju i Veljka, posle odslužene osmomesečne kazne kućnog zatvora.
Najveća folk zvezda nije zaboravila ni svoje brojne obožavaoce, sa kojima je u neprekidnom kontaktu putem društvene mreže Tviter.
Nakon video poruke, koju je postavila na svom profilu @CRaznatovic neposredno pred odlazak u Aja Napu, danas je objavila i zajedničku fotografiju sa svojom decom, uz komentar:“Moja velika deca i ja”.

Nakon devetomesečne pauze, Ceca će svoj prvi koncert imati 24. marta u Frankfurtu, a nakon toga nastupiće u Ljubljani, Cirihu, Beču, Diseldorfu, Minhenu, Stokholmu, Kotoru, Sofiji i Parizu.

izvor: svet.rs

17. marta 2012 - 14:12h | VESTI 3 Komentara

3 Komentara

 1. nataša todorović
  25. marta 2012 - 00:14

  baš ste mi sladki volim vas 😉

 2. vanja
  3. aprila 2012 - 20:54

  dobridosla nazad,ma nisi nigde ni isla prelepa si i ostani takva,zelim ti svu srecu ovog sveta itvojoj decici naravno ljubim te puno

 3. kire 4
  1. oktobra 2012 - 20:05

  prekrasnoooooooooooooooo

 4. Marija Vujovic
  13. marta 2013 - 01:35

  Imam samo jednu zelju. Recite mi kako da kontaktiram Cecu ili tim njenih saradnika. Vec dugo se bavim pisanjem pesama. Takodje sam i strastveni obazavalac Cece i njenih pesama. Volela bih da joj posaljem mail sa jednom pesmom posvecenom njoj i Arkanu. Njihova velika ljubav me je inspirisala da napisem jednu od mojih najlepsih pesama po misjenju onih koji su je procitali. Molim vas samo zelim e-mail adresu pomocu koje bih joj to poslala.

Dodaj komentar

Prijavite se sa vašim Fejsbuk nalogom.

 

Pišite nam