Najveći Cecin fan: „Krv svoju za Cecu moju“

Fan: Perica Jovanović, opčinjen likom i delom Svetlane Ražnatović, čitav život podredio je svojoj miljenici, koja mu svojim pesmama pruža neizmernu sreću.

Najveci Cecin fan, Perica Jovanovic

Gotovo da ne postoji osoba koja u najranijoj mladosti nije imala idole. Neki su zbog njih odabrali životne pozive, drugi su se otresali svojih „božanstava“ čim bi zamakli u kraj puberteta. Dvadesetčetvorogodišnji mladić iz Lajkovca, Perica Jovanović, koji trenutno boravi u Beču, najveći je obožavalac Svetlane Ražnatović. Po njoj je i dobio nadimak – Cecone.

Od svoje sedme godine skuplja njene albume i postere, ima je istetoviranu na ramenu, a i ceo stan mu je oblepljen Cecinim slikama. Kako kaže, najsrećniji trenutak u životu mu je bio kada je upoznao svoju miljenicu.

Posteri kao tapete

Perica Jovanovic, Ceca

Cecone kaže da najviše voli „izvornu“ muziku, „dvojku“ kako je u Beču stanovnici poreklom iz bivše Jugoslavije zovu, i da veoma ceni Šabana, Kebu, Ljubu Aličića, Zoricu Brunclik… Ipak, Ceca je nešto posebno.

Zbog nje bi se pobio i sa najboljim prijateljem: Cecone

Ceca fan

– Imam sve Cecine albume i stalno ih slušam. U stvari, stalno slušam narodnjake i obožavam svadbe. Seljačko sam dete bez obzira na to što sada već tri godine živim u Beču. Pošto izlazim na mesta gde se skupljaju ljudi iz bivše Jugoslavije i svi znaju da sam najveći Cecin fan, odmah mi puste neki njen hit – priča za Press Cecone, koji iz repertoara svoje ljubimice izdvaja hitove: „Tačno je“, „Beograd“, „Ja još spavam u tvojoj majici“, „Pustite me da ga vidim“…

– Ma, volim sve pesme. One ranije albume koji su izlazili na kasetama stalno sam premotavao i puštao dok se nisu izlizale – kaže Cecone.
Jedini način da se u Beču oseća kao kod kuće bio je da zidove stana oblepi Cecinim posterima.

– Kada sam došao u Beč morao sam da uredim stan baš po mojoj volji i nije me interesovalo šta će drugi da kažu. Jednu čitavu sobu posvetio sam mojoj miljenici. To je prostorija u kojoj su zidovi obloženi Cecinim fotografijama i posterima i tu non-stop slušam muziku koja me opušta.

Ceca i Perica

Uživam u sređivanju i dopunjavanju zidova i jedva čekam da se pojavi neka njena nova fotografija ili poster da obogatim kolekciju. Naravno, najdraža mi je ova na kojoj smo zajedno – ushićeno priča Cecone pokazujući nam poster na kojem je sa Cecom u prirodnoj veličini. Na pitanje da li mu je devojka ljubomorna, kaže nam da je bila u početku, ali da se već navikla.
Karleušu ne mogu očima da vidim!

Cecone priznaje da ne očekuje da će mu Ceca doneti hleba u životu, već da je to posebna vrsta ljubavi.

– Volim tu ženu, dok, recimo, Karleušu ne mogu očima da vidim. Sva mi je nekako lažna. Pravi mikseve za klince, dok Ceca kroz pesmu opisuje svoj život i sebe, zato su to hitovi koji ne prolaze tako brzo – u dahu nam priča Cecone.

– Malo joj je bilo čudno, ali je sada sve u redu pošto sam stavio i nekoliko njenih fotografija u sobu – pokazuje nam kutak u kojem se nalaze slike njegove drage, koja i sama liči na Cecu.

Kratak fitilj

Cecone se najprijatnije oseća u majici na kojoj je slogan koji je sam smislio – krv svoju za Cecu moju’.

– Time hoću da pokažem stav da bih je uvek štitio. I u društvu me nekad zezaju i provociraju, ali ne dam na nju. Istina, nikada se nisam potukao zbog nje – nisam ja takav tip, ali je bilo svađa, čak i sa dobrim prijateljima. Ne može svako da priča nešto što je negde načuo, kad ja znam njenu čitavu biografiju napamet i upućen sam u sve. Ko god da priča loše o njoj izbaci me iz takta – namrštenih obrva kaže Cecone. Upravo zbog toga, bojažljivo smo ga pitali šta misli o trenutnoj situaciji u kojoj se Ceca nalazi, odnosno šta misli o kućnom pritvoru na koji je osuđena.

– Pratim sve i čuo sam šta joj se dešava. Kažu da je kriva. Iz zabavnog programa preselili su je u crnu hroniku – sležući ramenima kratko odgovara Cecone, očigledno ne želeći da priča o svojoj miljenici u tom kontekstu.

Izvor: PressOnline

5. decembra 2011 - 02:07h | Fanovi VESTI Zanimljivo 6 Komentara

6 Komentara

 1. PooX95
  5. decembra 2011 - 11:10

  Auuuu, kako ja zavidim ovom liku, pogotovo na slici gde je sa Cecom 😀
  Ali dobro, još sam ja mlad, i ja ima da se slikam sa Cecom… 😀

 2. MARINA
  20. decembra 2011 - 22:08

  BRATE MILI KAKO MISLIS DA SUTRA IMAS CURU PA JA TE NE BIH POGLEDALA TI SI U NEKOM SVOM SVETU.UZAS STRASNO!!!

 3. PooX95
  29. decembra 2011 - 12:44

  Marina, koji je tvoj problem? Garant neka ljubomorna duša..

 4. adrijana
  20. januara 2012 - 15:03

  ja potpuno razumem sve ljude koji vole cecu,ona je takva licnost da je ili prekomerno volis ili nista ne razumes

 5. Bojan
  13. marta 2012 - 12:53

  Razumem da nekog volis,ali ovako na ovakav nacin ,van svake pameti.Ovo boga mi prelazi svaku granicu normale.da neko toliko bude nekome opsednut,to nigde ni sam video,ovo je bolest,decko bas ima ozbiljan problem.Ni sam za a ni sam ni protiv,volim i ja Cecu,imam i ja sliku sa njom,ali ne gajim bas toliku prentecioznu ljubav.Ali boze moj,nismo ti svi isti.Ljubav prema njoj nepoznaje granice.

 6. viki
  14. juna 2012 - 14:36

  DA CU KRV ZA CECU AKO TREBA VOLIMO JE SVI BRE POSEBNO KADA JE PRELEPA. I UMRECU ZA NJU AKO BAS HOCETE.

Dodaj komentar

Prijavite se sa vašim Fejsbuk nalogom.

 

Pišite nam