O nama

Ceca.rs je fan sajt osnovan septembra 2008.g. iz ljubavi prema Ceci, želji da joj se odužimo za sve predivne pesme, koncerte, trenutke, za to što postoji. Sa željom da se najverniji fanovi upoznaju, druže i zajedno uživaju u Cecinim pesama na sajtu. Za rad su najzaslužniji par mladih entuzijasta koji su u fan sajt uložili mnogo truda, vremena i želje kako bi se sajt razvio i postao dostojan Ceci Svetlani Ražnatović.

Ceca.rs nudi vam mogućnost da budete deo jednog od najvećeg fan sajta Cece Svetlane Ražnatović. Kako bi napravili što kvalitetniji sajt sa još više informacija potrebne su nam nove snage koje bi nam pomogle da budemo najveći sajt u ovoj oblasti!

Da bi ste se prijavili kao naš saradnik

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Predmet

Vaša poruka

Anti SPAM kod:
captcha
Ubacite slova / simbole na slici.

Ovo je nezvanični sajt Cece Svetlane Ražnatović. Sve slike i video klipovi izloženi na sajtu su svojina njihovih uvaženih vlasnika i ovde su prezentovani isključivo u informativne svrhe. Sav materijal s ovog sajta je pribavljen legalnim kanalima ili iz javnog domena, bez namere da se na njega polaže autorsko pravo i da se otuđi od njegovih zakonskih vlasnika.

 

Pišite nam