Unofficial site
Cecin novi album "Poziv 2013" izlazi 17 juna 2013
Muzika > Diskografija > Poziv (2013) album

Poziv (2013) album

Poziv (2013) album

Naziv Cecinog albuma je „Poziv“ iz simboličnih razloga. Pevačica poziva sve ljude koji su željni dobre muzike i pozitivne energije da se okupe na Ušću na Vidovdan i budu deo do sada neviđenog spektakla na našim prostorima koji nosi naziv „Ušće 2“. Ceca u saradnji sa „Miligram mjuzikom“ pravi do sada najveći produkcijski poduhvat koji će nadmašiti prošli koncert, koji je održala imala na Ušću.

 1. ‎Poziv
 2. Ime i prezime
 3. Da raskinem s njom
 4. Pet minuta
 5. Mrzi me
 6. Brat
 7. Turbulentno
 8. Vidimo se, daso
 9. Udaće se suze moje
 10. Dobro sam prošla

Ime i Prezime spot (Ami G show)Poziv spot (Ami G show)

10 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Kada se tako blago nasmesi i pogleda ka kameri, osecaj je caroban, obara sa nogu… Pitam se, pitam, kakav efekat uzivo postize… 🙂

  Sto se novog albuma tice, bojao sam se za ishod, prva dva vikenda, od kada je izasao CD, sam forsirao neke pesme (posto radim kao neki tamo anonimni DJ), nije bas bilo mnogo dobrih reakcija (ali opet, takva je masa kod mene u gradu, svaka im promena tesko pada, zgradu opstine nisu krecili 20 godina… :D), ali posle malo zongliranja po faceu, uspelo je, sada su sve lepo prihvacene (Poziv, Da raskinem sa njom, Turbulentno, Brat i Udace se suze moje, a ostale izbegavam, ne jer mi se ne dopadaju, nego bi bilo monotono, da uz stare, proverene hitove, vrtim Cecu u ukupnom trajanju od 2h… :D)

  I dalje se pitam, koliko to kostaju Cecine pesme, kada na svakom albumu ima 1/6 pesama koje su trenutni, sezonski hitovi, a ostale 5/6 se pretvore u vecne, na svim vrstama slavlja, nezaobilazne pesme… 🙂

 • Svaka čast za izgled! Pesme – takođe strava!!!! Žao mi je sto nisam u mogućnosti da dođem na Ušće 2, bila sam na prvom konvcertu i bilo je extra!

  Pozdrav ,

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca