Unofficial site

OVAKO SE SLAVI BOŽIĆ KOD CECE Kad se vrate iz Hrama otvaraju poklone, a ONA JE ZADUŽENA ZA TRPEZU (BLIC)

Foto: RAS Srbija

Poznato je da u domu balkanske zvezde, Svetlane Ražnatović, Božić praznik kome se svi najviše raduju. Ceca je sada ispričala ko je zadužen za gozbu, a ko se najviše raduje poklonima.

ceca zitoradja RAS Mitar Mitrovic Zoran LoncarevicFoto: Mitar Mitrović, Zoran Lončarević / RAS Srbija

ceca zitoradja RAS Mitar Mitrovic Zoran Loncarevic

– Mi zaista to poštujemo. Ja nikada ne radim na velike praznike, to ostavim za porodične trenutke, dobar ručak i večeru, kako se dogovorimo, a uglavnom bude oba (smeh). Njabitnije je da se mi dobro provedemo- rekla je Ceca.

U skladu sa prazničnom atmosferom, nezaobilazan je i momenat razmene poklona koji kod pevačice budi posebnu radost.

– Sve je po običajima i po redosledu. Neki i posle pričesti kada se vratimo iz hrama otvaraju poklone, a neki se uspavaju pa i sačekaju jutro. Stvar je u pažnji, nije u vrednosti poklona. Ono što se meni najviše sviđa kupim sebi da ne bi neko lutao (smeh). Stvar je u pažnji, nije bitno koliko je materijalno vredan. Stvar je da se počastimo, veselimo , nekad tu bude duhovitih poklona i šala primerenih za praznik. To je dobar oblik porodične zabave i atmosfere- objasnila je pevačica za portal „Grand“.

Anastasija Ražnatović, Ceca Ražnatović, Florina Muntean, Veljko RažnatovićFoto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Anastasija Ražnatović, Ceca Ražnatović, Florina Muntean, Veljko Ražnatović

Nakon posta, za Božić svi vole da uživaju u hrani, a pripremu praznične trpeze je prepustila onima koji se u kuhinji bolje snalaze od nje.

– Moja sestra je zadužena za sve to. Ja se tu mnogo ne mešam, jer ono što ne znate prepustite onima koji to znaju. Nije to teško naučiti, nego kada to neko bolje zna ja se poklonim, kažem svaka čast i hvala i srećna sam zbog toga- iskrena je bila Ceca.

Na pitanje šta priželjkuje u ovoj godini, pevačica odgovara.

– Ne čekam ja praznik da zaželim želju. Ja imam ritam, tokom cele godine imam po neku želju ili cilj da poželim da ostvarim- otkrila je Ceca.

VIDEO: Ceca slavi rođendan Bogdanove ćerke

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca