Unofficial site

Anastasija Ražnatović o MAMINIM KRITIKAMA, podršci brata Veljka i JEDNOJ STVARI bez koje ne može! (VIDEO) (BLIC)

Anastasija Ražnatović 3

Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Mlada muzička nada Anastasija Ražnatović veliku podršku i savete dobija od mame Svetlane – Cece Ražnatović, a za „Blic“ priča i da se brat Veljko uvek prema njoj zaštitnički ponaša.

Otkako je zakoračila u svet muzike, naslednica folk zvezde Cece Ražnatović, šarmantna Anastasija Ražnatović imala je veliku podršku cele porodice. Na pitanje da li se nekada dešava da je majka iznervira, Anastasija kaže:

– Ne. Stvarno se lepo slažemo. Pričamo o svemu kao najbolje drugarice. Čak i kada dođe do nekog neslaganja u mišljenjima, sednemo, popričamo i lepo sve rešimo. Nikada nije došlo do situacije da me baš iznervira.


Foto: Promo / Promo

S druge strane, situacija sa bratom Veljkom je malo drugačija.

– Brat me je više puta iznervirao. Kada smo bili mlađi, to se baš često dešavalo jer je on stariji brat pa se zaštitnički ponašao prema meni. Sada, kako smo stariji i zreliji te naše dečje čarke nekako nestaju, pa se sada super slažemo – istakla je Anastasija.


Foto: Printscreen / Instagram

Anastasija priznaje da se dešava da je mama kritikuje.

– Kao i svaka majka, tako i moja. Desi se da se i ne složimo oko nečega, no u većini slučajeva imamo isto mišljenje. Muzički ukusi su nam jako slični, sviđaju nam se iste stvari, a slični su nam i stavovi i pogledi na svet. Ona me je vaspitala tako, pa se i ne razlikujemo baš mnogo – priznaje lepa pevačica.


Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Majka i ćerka uvek nađu zajednički jezik, pa se dešava da, iako je mlađa, Anastasija često da savet Ceci.

– To se najčešće dešava kada je moda u pitanju, pa se mama sprema za neko gradsko dešavanje ili izlazak. Ona veruje u moj ukus – ističe Anastasija, koja za sebe priznaje da je veliki perfekcionista, kako privatno tako i sada u poslu.

– Kada nešto radim volim da je to sve do kraja ispraćeno i da dam sve od sebe – ističe ona.


Foto: raznatovic_anastasija / Instagram

Kako kaže, ranije je imala tremu kada bi trebalo da se pojavi u javnosti, ali sada se situacija menja.

– Kada sam bila mlađa, dešavalo mi se da imam tremu pred javne nastupe ili pred priredbe koje smo imali u školi, međutim, kako se sada bavim ovim poslom, mesta za tremu nema. Polako se opuštam i mislim da će sve biti dobro – iskrena je mlada Ražnatovićeva.

Njena prva pesma „Savršen par” i dalje je jedna od najslušanijih numera u regionu, a Anastasija kaže da će, kada je muzika u pitanju, nastaviti u tom pravcu.

– Neću bežati od onog s čim sam započela karijeru. I sledeća pesma će biti u tom fazonu. Svakako mi je drago što je pesma tako dobro prošla kod publike. Svi komentari su bili pozitivni. Divno se osećam – priznaje ona.


Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

Ne mogu bez telefona

Anastasija se na jednom prestoničkom doagađaju pojavila u vrlo elegantnom izdanju, a u torbi je imala samo telefon, pa je objasnila zašto je to tako.

– Kao i svako žensko, ni ja ne mogu bez telefona. Telefon mi je jedino što mi je potrebno. Šminka ne, jer me šminka najbolji šminker – kaže kroz osmeh Anastasija, a njena izdanja u kupaćem kostimu, kojima je iznenađivala pratioce na društvenim mrežama, pogledajte u galeriji.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca