Unofficial site

Anastasija Ražnatović priznala da joj je drago što IMA ZANIMANJE I NIJE VIŠE SAMO CECINA ĆERKA (BLIC)

anastasija raznatovic

Foto: foto / RAS Srbija

Pevačica Anastasija Ražnatović gostovala je danas u jutarnjem programu kod Jovane i Srđana i tom prilikom ispričala o svom pojavljivanju u javnosti od malena kao i o tome da se ne nervira zbog negativnih kometara.


Foto: foto / RAS Srbija

– Od malena sam pod budnim okom javnosti, tako da mi ništa tu nije novo. Ništa se nije promenilo u odnosu na medije, sve je isto. Samo mi je drago što sada imam neko svoje zvanje, u smislu da sam sada pevačica, više nisam Cecina ćerka. Tako da sada imam razlog da se pojavljujem u medijima – istakla je atraktivna pevačica i dodala da se više ne nervira zbog negativnih komenatra.


Foto: V. Lalić / RAS Srbija

– Pa dosta puta se desilo da me nešto pogodi i iznervira, pogotovo kad su u pitanju moj brat i moja majka. Za mene manje više. Ali u poslednjih par godina sam se navikla na sve što se piše, ima i dobrih i loših strana te popularnosti, tako da se više ne obazirem na te komentare. Iako se pevači nakon izdatih pesama utrkuju da nastupaju i promovišu novi singl, Anastasija je otkrila da ne žuri sa tim, već da hoće da se usavršava i u međuvremenu radi na drugom singlu.

– Nisam želela da bombardujem ljude svojim pojavljivanjem u  medijima. Smatram ako je pesma kvalitetna svakako će se slušati i bez mog pojavljivanja. Tako da nije da nisam spremna da nastupam, već sam želela da pesma zaživi sama od sebe. U međuvremenu trudim se da radim na sebi, i psihički i fizički – ispričala je Anastasija i nastavila:

A što se pevanja tiče, svakako sam mislila, iako eto imam taj talenat, nikad nije dosta usavršavanja. Tako da planiram da uzmem neke časove pevanja, da mi neko tu pokaže nešto malo više – istakla je Anastasija i dodala da ne žuri sa novim singlom:

– Spremam drugi singl, napravila sam uži izbor, ali još uvek ne znam sa kim ću raditi. Bila bi mi velika čast da sarađujem sa Marinom Tucaković, da mi ona napiše pesmu, s obzirom na to koliko dugo sarađuje sa mojoj mamom – rekla je Anastasija i dodala da bi volela da je završi do Nove godine.

U nastavku pogledajte kako izgleda ova zgodna mlada pevačica čija je mama naša najveća zvezda.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca