Unofficial site

„BILA SAM PREVELIKI ZALOGAJ“ Ceca prvi put o NEUZVRAĆENOJ ljubavi (BLIC)

ceca

Foto: Petar Marković / RAS Srbija

Folk zvezda Ceca Ražnatović detalje iz svog privatnog života uspeva da sačuva od očiju javnosti, ali sada je na iznenađenje mnogih progovorila o neuzvraćenoj ljubavi.


Foto: Milan Ilic / RAS Srbija

Ceca kaže da joj se u prošlosti dešavalo da joj ljubav bude neuzvraćena.

– Naravno da se dešavalo, i ja sam ljudsko biće. Ali ne da nisam bila voljena, nego da sam bila preveliki zalogaj. Postoje ljudi koji ne mogu da se nose sa tim javnim životom. Ovo je moj izbor – rekla je pevačica za Republika.rs.


Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Pevačica je otvoreno govorila o popularnosti svojih naslednika, Anastasije i Veljka i njihovom izboru da se bave muzikom, odnosno sportom.

– On je mladić koji ima 22 godine i ima pravo na izbor. Mene moji roditelji nisu sputavali kada sam pravila izbore. Imati slobodu mnogo znači za formiranje ličnosti. I ja sam imala svoje momente i znala sam da razbijem i nos i glavu. Ja ne mogu ceo život da trčim za svojom decom i postavljam jastuk. Moj sin ređa pobede. Daće bog da tako i ostane. Ja sam, a da nisam pitala, u taj javni svet uvukla i svoju decu. Anastasija je od malih nogu pokazivala afinitet prema muzici. Nisam pokušala da je sprečim jer je muzika najlepša profesija kojom može da se bavi. Ja muziku doživljavam kao vasionu. Nepregledno, lepo i možete da se igrate, da filtrirate svoja osećanja. Meni muzika mnogo znači – iskrena je Ceca.

Kada je reč o životnim usponima i padovima, Ceca kaže da u njenom slučaju ne važi ona „što vas ne ubije, to vas ojača“.

– Moj život je kao medalja koja ima mnogo strana. Što se karijere tiče, to je čisto zlato, privatni život mi je imao ogromne oscilacije. Trudila sam se da dobro plivam u životnim cunamijima. Ja ne verujem u onu: „Što vas ne ubije, to vas ojača.“ Apsolutno nije tačno. Jer, što vas ne ubije, hvala bogu što vas nije ubilo. Ali vas nije ni ojačalo, nego vas je dobro prodrmalo i dobro potreslo i dobro istresiralo. Nisam smela da pokleknem zbog svoje dece – navela je folk zvezda.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca