Unofficial site

BILE SU OBIČNE DEVOJKE IZ KOMŠILUKA! Evo čime su se sve bavile ESTRADNE SNAJKE pre ljubavi sa sinovima pevačica!

BILE SU OBIČNE DEVOJKE IZ KOMŠILUKA! Evo čime su se sve bavile ESTRADNE SNAJKE pre ljubavi sa sinovima pevačica!

Foto: Instagram, Damir Dervišagić, Tamara Trajković

Pre nego što su postale poznate na celom Balkanu, snake poznatih svezda bile su obične devojke iz komšiluka, vredne devojke koje su zarađivale za život,a i studirale. 

Da san o princu na belom konju može postati java, zasigurno je primer popularna pevačica Aleksandra Prijović koja se udala za pastorka jedne od najpoznatijih pevačica sa ovih prostora – Lepe Brene.

foto: Kurir

Prija je pre nego je stupila u vezu sa Filipom Živojinovićem godinama gradila uspešnu pevačku karijeru i bila poznata, pa njena ljubavna priča i nije toliko zaintrigirala javnost koliko veza, a potom bra

Snajka Svetlane Cece Ražnatović Bogdana zaintrigirala je srpsku javnost. Veljkova supruga bila zaposlena i prijavljena u firmi svojih roditelja u Titelu. Bogdana je bila zaposlena u svojoj struci i zadužena za finansije.

„Bogdana je završila Višu poslovnu školu, smer finansije i računovodstvo, a njene starije sestre su fakultetski obrazovane. Najstarija Bojana je završila pravni fakultet, a Nataša menadžment u medijima“, otkrila je svojevremeno za domaće medije bliska prijateljica porodice Rodić.

foto: Tamara Trajković

Inače, supruga Veljka Ražnatovića i njene obe sestre godinama su radile u porodičnoj firmi, čija je osnovna delatnost prerada mesa. Tri lepotice često su sa roditeljima prodavale piliće na pijaci.

foto: Kurir

U poslednjim mesecima, pored Bogdane, pažnja medija je usmerena na njenu sestru Bojanu koja je u vezi sa sinom pevačice Goce Božinovske, Mirkom Šijanom. Šuška se da je i treća sestra „upecala“ naslednika Zlate Petrović.

foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

Sin Lepe Brene Viktor Živojinović već godinu dana je u  vezi sa Sandrom Miljaković koja potiče iz sela Budilovina nadomak Brusa, gde i sada živi njena porodica, koju ona često posećuje. Studira na Filološkom fakultetu u Beogradu i radi kao šminkerka.

Sandra je radila u poljoprivredi za nadnicu od 20 evra i niko je ne pamti u rodnom kraju po skandalima. Sandra je najmlađe dete i ima dva brata – Marka i Miloša. Marko je završio Mašinski fakultet u Kragujevcu, gde i sada živi i radi, dok je Miloš završio ugostiteljsku školu i radi sa ocem Zvezdanom Miljakovićem u porodičnoj firmi koja se bavi proizvodnjom metala i prohroma. Majka je domaćica i bavi se kućnim poslovima, a pomaže i u poljoprivredi, jer uzgajaju kupine.

foto: ATA images

kurir.rs

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca