Unofficial site

„BILO JE KOMENTARA DA SAM JOJ UZELA MOMKA“ Luna progovorila o Anastasiji Ražnatović (BLIC)

luna djogani

Foto: Printskrin / youtube

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je u jednom intervjuu progovorila o pobednici „Zadruge“ Luni Đogani i o tome kakav odnos su nekada imale Luna i njena ćerka Anastasija.

Naime, Ceca je istakla da za Lunu nema ni jednu jedinu ružnu reč, te da ne zna da li se zadrugarka u međuvremenu promenila.


Anastasija Ražnatović
Foto: Instagram
Anastasija Ražnatović

– Devojku (Lunu) nisam videla sigurno pet godina. O njoj za to vreme kada sam je poznavala nemam nijednu jedinu ružnu reč da kažem, naprotiv. Jedno dobro dete, jedna čista duša, ništa više. Sad, da li se ona u međuvremenu promenila, nije promenila, ja to ne znam, ali za ovo vreme provedeno u mojoj kući ja za to dete nemam ružnu reč da kažem. To je dete živelo, spavalo i jelo u mojoj kući- rekla je Svetlana za „Svet“.


Ceca Ražnatović
Foto: Miloš Cetković / Promo
Ceca Ražnatović

Šta je još rekla, čitajte OVDE.

Luna Đogani sinoć se, na „Pinku“ dotakla ove teme:

– Bilo je baš ružnih komentara, kao da sam uzela momka. Odmah se pravi priča. Drago mi je da se oglasila i da me tako pamti. Svi grešimo, lepo je da priznamo kada pogrešimo. O porodici Ražnatović uvek imam lepe reči, životni putevi su nam se razišli. Radujem se njenom uspehu i njenim pesmama, pevaću ih na nastupu – rekla je Luna, a onda otkriva kako bi se ponašala kada bi se ponovo srele:

– Bilo bi mi drago da je vidim. Čudno, ali bila bih srećna. Uvek će mi ostati lepo sećanje. Život je takav – rekla je Luna.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca