Unofficial site

BILO JE VREMENA KADA NISAM IMALA MNOGO PRIJATELJA! Anastasija izazvala buru komentara jednom objavom o Ceci! Evo šta je PORUČILA!

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, pevačica Anastasija Ražnatović ne krije koliko je vezana za svoju majku, pa je novom objavom na svom Instagram profilu pokrenula lavinu komentara.

Naime, Anastasija uvek ističe kako između njih postoji jedna posebna veza, koja nikada neće biti narušena, a sada je jednom zajedničkom fotografijom i objavom uz nju uspela da oduševi i razneži sve majke, ali i ćerke.

„Bilo je vremena kada nisam imala mnogo prijatelja, ali moja mama je uvek bila prijatelj. Uvek“,  napisala je Anastasija.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

Mlada pevačica i ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović veoma je aktivna na Instagramu gde neretko objavljuve fotografije i snimke iz svog privatnog života, ali i komunicira sa fanovima.

Ona je nedavno odlučila da odgovara na njihova pitanja na svom storiju.

„Kako se osećaš kada pročitaš neki negativan komentar ili vidiš u novinama negativne stvari o tebi?“, pitao ju je jedan od korisnika Instagrama.

„Trudim se da ne obraćam pažnju. Nije uvek lako. Pojedni ljudi umeju baš sočno da uvrede a da vam nikad oči uživo videli nisu. Ogroman je to pritisak. Meni je važno da sam ja dobro sama sa sobom i svojom glavom, da budem iskrena prema sebi samoj i da znam istinu. Nisam osoba koja teši sebe sažaljeva kad pogreši, već stojim iza svojih grešaka i odmah se trudim da ih ispravim i da poradim na svojim nedostacima. Vreme je najbolji pokazatelj kao što znate, svakoga stavi na svoje mesto, po zasluzi“, napisala je ona.

Anastasija Ražnatović
foto: Pritnscreen/Instagram

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca