Unofficial site

BOGDANINA BAKA JEVROSIMA BEZ DLAKE NA JEZIKU O CECI I VELJKU! Folkerku je upoznala na veridbi: Od OVOGA se KRILA KOD NAS

BOGDANINA BAKA JEVROSIMA BEZ DLAKE NA JEZIKU O CECI I VELJKU! Folkerku je upoznala na veridbi: Od OVOGA se KRILA KOD NAS

Foto: ATA images, Sonja Spasić, Nemanja Nikolić

Baka Bogdane Ražnatović, Jevrosima Rodić, otkrila je brojne pikatnerije iz odnosa njene unuke i prije Cece, kao i svoje pravo mišljenje o Veljku. Kako je istakla, za Ražnatoviće ima samo reči hvale. 

„Ceca je divna. Uvek mi je bila posebna i drugačija od svih na estradi. Razlikovala se. Ona je jedna dama, ma vrh! Nije uobražena ni najmanje. Videla sam je na veridbi ovde kod nas, tad smo se upoznale. Kulturna je, veseljak pravi, samo reči hvale imam za nju. Obilazila je Bogdanu ovde kod nas dok je ona bila u drugom stanju. Jedno vreme se unuka sklonila ovde zbog korone, a i Ceca je renovirala deo kuće, pa je bilo bolje za sve da Bogdana bude ovde kod nas“, ispričala je baka Jevrosima. 

„Iako je imala brdo svojih obaveza, Ceca je redovno dolazila, svraćala, proveravala da li je sve kako treba i da li nešto treba. Jako je pristojna, normalna i fina žena“, dodala je ona, pa se osvrnula na Veljka. 

„Ma, i Veljko je divan, kulturan dečko, skroman, a takva im je i cela porodica. Zaista, samo reči hvale imam za njih. Bogdana se sa svima super slaže. Moj sin (Bogdanin otac) i snaja svakodnevno idu kod Bogdane i Veljko je jako fin sa taštom i tastom“, zaključila je Jevrosima. 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: ATA Images, Sonja Spasić, Nemanja Nikolić

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca