Unofficial site

BORBA ZA BOGDANA, DEVOJKE GA SPOPADAJU NA INSTAGRAMU: Ostavi Cecu i budi moj! ŠOK

BORBA ZA BOGDANA, DEVOJKE GA SPOPADAJU NA INSTAGRAMU: Ostavi Cecu i budi moj! ŠOK

Foto: Printscreen/Instagram

Otkako je kao bomba odjeknula vest da Svetlana Ceca Ražnatović ima devet godina mlađeg dečka Bogdana Srejovića, on je preko noći postao veoma poželjan i tražen muškarac među ženama.

Za samo 24 časa dobio je nekoliko hiljada pratilaca na Instagramu, a pojedine devojke idu toliko daleko da mu šalju ljubavne poruke. U posed jedne od takvih poruka došla je i naša redakcija. Naime, žena koja se predstavila kao Ivana tvrdi da je zaljubljena u Cecinog dečka, a kao dokaz dostavila nam je skrinšot poruke koju mu je poslala na društvenoj mreži.

Printskrin
foto: Printscreen Privatna Arhiva

– Bogdane, ja moram da ti kažem da pišem sa lažnog profila. Ja sam Ivana, znam mnogo tvojih drugara i Sašu T. sa Banovog brda i tu ekipu. Znam da si sa Cecom. Ona je dama i prelepa žena, ali kada bi mi odgovorio, ja bih volela da budemo zajedno bar tajno, da niko ne zna – napisala je ona. U daljoj poruci se jasno vidi da po svaku cenu želi da se vidi s njim. – Znam da ti mnoge pišu. Evo ti moj broj 063 334… Volela bih da mi se javiš i da se vidimo u tvom restoranu kad Ceca ne dolazi. Ja nju mnogo volim, ali mislim da sam ja žena za tebe. Mi smo isto godište i imam ćerku. Odlično bismo se slagali. Molim te, javi mi se – navedeno je u poruci. Mi smo je pozvali na pomenuti broj telefona, a ona nam je objasnila o čemu se radi i zamolila da ne objavljujemo njenu fotografiju.

Ceca Raznatovic, Bogdan Srejovic
foto: Printscreen/Instagram

– Bogdana poznajem odavno, ali se dugo nismo videli. Tek kada sam iz medija saznala da je sa Cecom, videla sam gde radi, ali nisam imala hrabrosti da odem tamo i lično ga potražim. Ukoliko bude želeo, moj broj telefona ima i može u svakom trenutku da mi se javi, ja mogu i brak da mu ponudim. Evo, mogu da mu poručim: ostavi Cecu i budi moj – poručila je ona. Ovo nije prvi put da se devojke javljaju našoj redakciji u želji da ih na bilo koji način upoznamo sa Bogdanom. Međutim, on je u srećnoj vezi s balkanskom zvezdom, od koje se ne odvaja. Da su zaljubljeni, svedoče fotografije koje svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Aleksandar Panić

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca