Unofficial site

CECA ČESTITALA KURIRU 18. ROĐENDAN Bilo je momenata kad ste bili oštri, ali ste ispratili moje uspehe! ŽELIM VAM BROJNE EKSKLUZIVE

Svetlana Ceca Ražnatović čestitala je rođendan najuticajnijem dnevnom listu Kurir, koji je svoje prvo izdanje imao na Đurđevdan 2003. godine. 

Ona se zahvalila što smo pratili njen rad i bili joj podrška.

Ceca Ražnatović
foto: ATA Images

„Dugi niz godina sarađujemo, što govori da ste dug put prešli. Ispratili ste moje brojne koncerte kako u zemlji, tako i izvan granica Balkana. Pratili ste sve ono što se dešavalo u mojoj porodici, ali bilo je momenata kad ste bili veoma oštri prema meni. U narednom period želim vam da budete objektivni, pravovremeni, s velikim brojem ekskluziva i pričama kojima ćete pomerati granice u istraživačkom novinarstvu. Želim vam još mnogo godina postojanja, velike tiraže i da istrajete u svim borbama koje budu ispred vas“, poručila je pevačica.

Kurir.rs

Bonus video:

CECA U TITELU NA DRUGI DAN USKRSA: Pevačica pokazala imanje Rodića, nasred dvorišta bazen, a Veljko se obratio porodici! (VIDEO)

00:17

CECA U TITELU NA DRUGI DAN USKRSA: Pevačica pokazala imanje Rodića, nasred dvorišta bazen, a Veljko se obratio porodici! (VIDEO)

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca