Unofficial site

Ceca dobila pasoš i odletela na Kipar

Ceca
Ceca je čekala da joj nadležni organi posle odslužene osmomesečne kazne kućnog zatvora izdaju novi pasoš kako bi mogla da putuje u inostranstvo. Pevačici su u petak predate isprave i ona je u nedelju po podne odletela u Aja Napu, gde ima kuću, u kojoj se trenutno nalaze njena deca Veljko i Anastasija.
“Ceca je jedva čekala da joj vrate pasoš kako bi otputovala na Kipar i konačno bila sa svojom decom. Istog trenutka kada se to dogodilo, ona je spakovala stvari i napustila zemlju”, kaže za Press izvor blizak pevačici i dodaje da će Ceca tu ostati do početka svoje turneje: “Ona se do svog prvog nastupa, koji je zakazan za 24. mart u Frankfurtu, neće medijski eksponirati, već će se odmarati u svojoj kući i uživati sa Veljkom i Anastasijom koje je na početku izdržavanja kazne preselila u tu zemlju”, zaključuje naš izvor.
Inače, Ceca je neposredno po odsluženju kazne na Tviteru napisala da je vreme da se posveti porodici, karijeri i publici.
“Jedino me to zanima i usrećuje”, napisala je folk zvezda, koja pored turneje na kojoj će promovisati poslednji album „Ljubav živi”, planira da fanove obraduje i sa dve nove pesme, koje će objaviti u aprilu.

izvor: pressonline.rs ; svet.rs

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca