Unofficial site

Ceca i Jovana Pajic snimaju duet?

Po završetku “Farme”, među prvima koji su Jovani čestitali pobedu bila je i najpoznatija pevačica na srpskoj estradi Svetlana Ceca Ražnatović. Jovana Pajić je za list “Press” izjavila da ju Ceca pozvala i srdačno joj čestitala, međutim cela priča je otišla i korak dalje kada je Jovana u emisiji “Narod pita” između ostalog izjavila kako će imati privilegiju da snimi duet sa “najvećom zvezdom domaće estrade”.

Ceca Raznatovic i Jovana Pajic

Uzimajući u obzir Cecinu dosadašnju podršku ovoj mladoj pevačici, ne sumnjamo da je ta zvezda upravo ona. Duet Cece Ražnatović i Jovane Pajić bi mogao da ugleda svetlost dana već polovinom ove godine kada bi Ceca trebala da objavi svoj petnaesti, a Jovana prvi po redu album.

Ova duetska pesma bi mogla obradovati sve Cecine, ali i Jovanine fanove koji su ovu mladu pevačicu ocenili kao moralnog pobednika “Farme” i koja je po brojnim anketama slovila za jednog od glavnih favorita za pobedu.

Ostaje da, ako je za utehu svima onima koji su glasali za Jovanu, do leta pričekaju ovu duetsku pesmu.

Video

2 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • drago mi je zbog Jovane i njanog dueta sa Cecom .Po meni Jovana je zasluzila pobedu stvarno je divna a ne ona Kaca sto se samo sminkala prosto sam razocarana sto je pobedila odvratno vase nijednu farmu necu da gledam kad je namestano a mislim da prestajem i sa gledanjem pinka.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca