Unofficial site

Ceca i Vlada Vuksanović ponovo zajedno?

Najveća srpska folk zvezda Svetlana – Ceca Ražnatović provela je noć između subote i nedelje u beogradskom klubu „Rič“ u društvu mlađanog manekena Vlade Vuksanovića, s kojim je svojevremeno bila u ljubavnoj vezi.

Ceca i Vlada u provodu

Iako je njihovo zajedničko pojavljivanje na javnom mestu izazvalo veliku pažnju svih koji su se te noći zatekli u lokalu, kako „Alo!“ saznaje, oni su se trudili da na to ne obraćaju pažnju već su vreme proveli razgovarajući.

– Ceca i Vlada su se sve vreme šalili i smejali i mada su delovali veoma blisko, nijednog trenutka nisu prešli granicu prijateljskog ponašanja. Ipak, izazvali su veliku pažnju kada su se pojavili zajedno, naročito nakon priča da su svojevremeno raskinuli emotivnu vezu – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor, koji se zatekao na licu mesta.

U želji da saznamo kako je došlo do toga da izađe u provod s Vladom, pozvali smo folk divu, koja nam je rekla sledeće:

– Posle revije izašli smo u grad Sani Armani, Adriana Čortan, Saša Vidić, Boško Jakovljević, Vlada i ja. Bili smo u nekoliko klubova i nigde se nismo dugo zadržavali. Vlada i ja smo dobri drugovi, a te večeri smo dosta pričali i o mom novom spotu, u kojem će imati glavnu mušku ulogu. Mi smo, inače, u kontaktu i to nije ništa novo, družimo se kao sav normalan svet. Znam da će zbog ovoga krenuti mnoge insinuacije, ali za njih, zaista, u ovom slučaju nema mesta – rekla je Ceca za „Alo!“.

Nikad nisu priznali vezu!

Vladimir Vuksanović i Ceca Ražnatović počeli su vezu početkom 2009. a pažnju medija privukli su kada se zgodni manekenen prošle godine pojavio na rođendanu folk dive. Iako su se često mogli videti zajedno, oboje su demantovali da su u vezi i tvrdili da se radi samo o prijateljstvu, čak i nakon što su mediji objavili da su prekinuli romansu.

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • ceco spavaj lijepo samo hocu da ti napisem nesto jel si bila sa Vladimir vlada vuksanovic samo to pozdravi djecu od sladje

  • Ceca ne krije jedino kada je trudna!To je svojevremeno i sama rekla u emisiji kod J.B.Alimpic:-)ma i da jeste i da nije svaka cast na izboru!

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca