Unofficial site

CECA ISPOŠTOVALA ISIDORINU ŽELJU: Ovako je uputila poslednji pozdrav Bjelici, a jedno nije ISPUŠTALA iz ruku

Svetlana Ceca Ražnatović čvrsto držeći buket cveća u rukama, pojavila se na Novom groblju u Beogradu ne bi li uputila poslednji pozdrav Isidori Bjelici

Poznata spisateljica 5. avgusta je izgubila dugogodišnju bitku sa rakom, a danas će biti ispraćena na večni počinak. Na Novom groblju, na ispraćaju za kremaciju, okupili su se njena porodica – deca Lav i Vila, suprug Nebojša Pajkić, njeni roditelji, brojni prijatelji, rodbina, poštovaoci… kao i brojna poznata lica, među kojima se našla i pevačica. 

Sve vreme nosila je zaštitnu masku na licu, kao i tamne naočare za sunce. 

Ceca Ražnatović nije se dugo zadržala. Pevačica je ostavila cveće i oprostila se od spisateljice, pa posle svega 15 minuta napustila Novo groblje. 

Inače, nešto ranije, na njenom Instagram profilu osvanuo je snimak pevačice na kojem se ona osmehuje. Iako je brzo nestao – bilo je jasno da je na taj način želela da ispoštuje njenu veliku želju:

„Čuvam tvoju poruku… ‘pingvi, kada odem… organizuj neku žurku u belom… znaš me, nisam ti ja za tu neku tugu i prenemaganje’… održaću obećanje, biće žurka u belom kada tvoja izmrcvarena duša bude ‘na sigurnom’… a ti nam namigni ispod nekog ludog šešira da je sve u redu i da više ništa ne boli… Neponovljiva moja pingvi… Anđeli ti sve rane zalečili… „, pisalo je u objavi Zorane Pavić od pre nekoliko dana.

Tako je, s druge strane, operska diva Narodnog pozorišta Tamara Nikezić, koja se isprva na komemoraciji u Sava Centru pojavila skroz u belom, na sahranu Isidore Bjelice došla je u belim pantalonama.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs, M.G/Foto: Zorana Jevtić

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca