Unofficial site

CECA JE PRELEŽALA KORONU IMA JOŠ ANTITELA! Evo šta je usledelo posle i šta se dešavalo na Kipru

CECA JE PRELEŽALA KORONU IMA JOŠ ANTITELA! Evo šta je usledelo posle i šta se dešavalo na Kipru

Foto: Printscreen/Hit Tvit

Svetlana Ceca Ražnatović, koja je bila pozitivna na kovid 19 i zajedno sa sinom Veljkom bila u kućnoj izolaciji budući da nije imala velike tegobe, rekla je da je zaštićena još uvek jer ima antitela, ali da i da je na Kipru, gde je bila na odmoru, sasvim drugačija situacija. 

– Sve je usko povezano, sve što je vezano za okupljanje ljudi je stalo. Prvo nas zdravstveno ugrožava, ja poznajem ljude iz mog okruženja koji imaju kovid i sa tim se ne treba šaliti, moramo da nastavimo da se čuvamo. Ja sam radila test na antitela, imam ih, tako da sam zaštićena. Svuda je isto, ceo svet je stao. Sve je povezano, sve što okuplja ljude na globalnom nivou je stalo – rekla je Ceca u „Hit Tvitu“.

Pevačica je nedavno bila na Kipru, gde ima kuću, te je ispričala kakva tamo atmosfera vlada.

– Bila sam na Kipru, druga država, mi smo tamo turisti, ne gledamo medije, ali prijatelji moji isto, samo se priča o koroni. Zdravstveni sistem nije tako jak, kod nas se svo medicinsko osoblje bore kao lavovi, ali tamo su bile mnogo rigoroznije mere. Ja ne mogu da komentarišem da li ovde treba da bude rigoroznijih mera – rekla je pevačica.

foto: Printscreen

kurir.rs

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca