Unofficial site

CECA JOJ POKLONILA TORBU, A SAŠA POPOVIĆ 50 EVRA Ona je napravila pometnju u „Zvezdama Granda“: „Očekivala sam da će ispuniti obećanje“ (BLIC)

Novki Vasiljević, vernom članu publike „Zvezda Granda“, Ceca Ražnatović poklonila je torbu, a Saša Popović obradovao ju je sa 50 evra. Novka ne krije da je ovako nešto od pevačice i očekivala, dok je dobijeni novac „ostavila u kafani“.

Zvezde GrandaFoto: screenshot tv prva / screenshot

Zvezde Granda

– Divno se osećam, očekivala sam da će Ceca da ispuni obećanje. Ona je divna i humana žena i nekako sam bila sigurna da će meni doneti – ispričala je ona za „Grand online“, pa dodala kako se strpljenje u njenom slučaju i te kako isplatilo, kao i da torbu od tog trenutka nosi na svako snimanje.

Što se tiče novca – sa društvom se lepo počastila u jednom prestoničkom restoranu.

– Izašla sam sa društvom, napali su me da častim. Rekoh ‘ajde, kako sam ih dobila, tako i da ih potrošim. Fino smo se počastili – rekla je Novka, pa otkrila da joj je sada velika želja da ode i obiđe Veneciju.

– Želja mi je da odem u Veneciju, nego nemam nekog sponzora koji bi mogao… A i omatorila sam da bi mi neko pod stare dane bio sponzor – nasmejala se na kraju.

VIDEO: Ceca na snimanju Zvezda Granda

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca