Unofficial site

CECA LEGALIZUJE STAN U BEČIĆIMA? Arkan kupio nekretninu sredinom osamdesetih po paprenoj ceni! (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović podnela je zahtev za legalizaciju stana u Budvi, koji je još davne 1986. kupio njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan.

foto: Marina Lopičić

Popularna pevačica je zahtev za legalizaciju nekretnine podnela 12. jula, što se može videti u dokumentima sekretarijata za urbanizam i održivi razvoj opštine Budva, piše crnogorski list Dan. U pitanju je stan u Bečićima, u naselju Ivanovići, koji se nalazi preko puta jednog od najluksuznijih hotela na Crnogorskom primorju.

Međutim, kako Kurir saznaje iz dobro obaveštenog izvora stan je, još dok je Arkan bio živ, bio legalizovan na ime Cece Ražnatović, pa nije isključeno da je ova činjenica promakla lokalnim vlastima u Budvi. Željko Ražnatović je sredinom osamdesetih godina kupio ovu nekretninu.

foto: Dragan Kadić

foto: EPA

Ražnatović je nekretninu na primorju kupio nakon što su predstavnici Organizacije udruženog rada (OUR) „Bečićka plaža“ odlučili da treći blok iz kompleksa zgrada koje su građene za radnike, zbog nedostatka finansija, ponude na prodaju. Stanovi u toj zgradi bili su papreno skupi za to vreme, oko hiljadu tadašnjih nemačkih maraka po kvadratu.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/E. K./ Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KurirKurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca