Unofficial site

CECA NA POSEBNOM REŽIMU ISHRANE! Čisti organizam od TOKSINA, a oslobodila se JEDINOG poroka, evo i zašto!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović vreme tokom pandemije koronavirusa provodi u kućnoj izolaciji, što joj ne pada teško, s obzirom na to da ni tokom redovnog stanja u državi nije ljubitelj preteranih izlazaka u javnost. Ceca uživa sa svojom porodicom, odmara, gleda serije, preslušava nove pesme, a u međuvremenu je rešila i da se baci na režim zdrave ishrane.

Naime, Ceca je rešila da redukuje način na koji se hrani, pa je počela da primenjuje poseban plan ishrane kako bi očistila organizam od toksina.

Svakako najveći šok kako za nju bila je odluka da se oslobodi svog najvećeg i jedinog poroka – cigareta!

foto: Damir Dervišagić

– Ceca nikada nije razmišljala o tome da bi možda trebalo da promeni način na koji se hrani. S obzirom na to da ima odličan metabolizam, kilogrami za nju nisu predstavljali problem, čak i ako se ugoji, ona vrlo brzo smrša – kaže izvor i dodaje:

– No pre tri meseca je donela odluku da poseti nutricionistkinju i u dogovoru sa njom promeni način ishrane. U početku je bila skeptična, plašila se da neće izdržati, međutim, već nakon nekoliko dana shvatila je koliko joj prija zdrava hrana. Žao joj je što još pre nekoliko godina nije rešila da se posveti zdravoj ishrani, ali je sada svakako bio odličan trenutak – kaže izvor blizak muzičkoj zvezdi i otkriva da je i jelovnik tokom posta prilagodila novom načinu ishrane.

– S obzirom na to da je postila 49 dana, sve vreme se pridržavala plana ishrane i uspela je da izdrži bez problema. U tom trenutku je shvatila da je pobedila sebe i sigurna je u to da se više neće vraćati na nezdravu i „brzu“ hranu – otkriva izvor.

U međuvremenu batalila je i pušenje.

– Cigarete su bukvalno bile njen najveći porok. Godinama je pokušavala da ih ostavi, ali je sada presekla. Već tri meseca, od kako je na posebnom režimu ishrane, Ceca ne puši i preporodila se. Presrećna je – kaže naš izvor.

– Istina je sve što ste čuli. (smeh) Preporodila sam se! Pre tačno tri meseca posetila sam nutricionistkinju, koja mi je napravila plan ishrane i zaista mi je mnogo pomogla. Osećam se odlično, žao mi je što nisam ranije počela da se zdravije hranim, ali dobro, svakako sam počela na vreme – kaže muzička zvezda i dodaje:

– Ovo je jedna vrsta detoksa, s obzirom na to da sam pre tri meseca prestala da pušim, pa se sada osećam preporođenom. Zaista sam prezadovoljna – rekla je Ceca.

foto: ATA Images

Kurir.rs/Alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca