Unofficial site

CECA: NOVA VEZA NA POMOLU!

Svetlana Ceca Ražnatović će u narednom period “oživeti”. Iako joj ova godina, kao ni ona prethodna nisu bile sjajne, kada uzmete u obzir sve optužbe na njen račun, zatim i kućni pritvor, ona će uspeti da izvuče maksimum kada je u pitanju njena karijera. Ali, to nije sve, s obzirom da nas sve veoma interesuje njen ljubavni život, i tu će nas Ceca iznenaditi. Jedan muškarac će je uskoro emotivno ispuniti, a postoji velika verovatnoća da je njegova karijera vezana za sport ili je u pitanju neko uniformisano lice.

Ceca - Ljubav Zivi - novi album - 2011

Tako kažu zvezde i astrolog Vladimir Vlajić.

Ceca je rođena u znaku Blizanaca, sa poznakom Škorpiona. Uz dominantno lošu energiju Saturna u protekle dve godine, Ceca ipak u narednom periodu uspeva da izvuče najbolje što može pod uticajem ove “zloglasne planete”. Obnovila je poslovnu saradnju, uradiće vrlo originalan marketing koji će joj vrlo brzo doneti materijalnu korist i još dosta toga, kaže Vlajić za S media portal i dodaje:

– U svojoj samoći će biti vrlo produktivna u narednih godinu i po dana, uz to i kontakt sa jednim muškarcem iz inostranstva krajem godine će uobličiti ono što želi u kreativnom i poslovnom delu.

Biće joj potrebno puno snage za period koji sledi, ali naš astrolog tvrdi da će Ceca uspeti do kraja maja meseca 2012. godine da reorganizuje svoj život.

– Tada se i materijalna strana bitno popravlja, ali će ona i dalje biti zabrinuta i pomalo odsutna. Tek od maja će krenuti da funkcioniše na način koji joj prija. Naravno da će to biti prijatno iznenadjenje i za njenu publiku.

Kada je ona u pitanju, sve nas zanima da li će se konačno u njen život useliti muškarac koji će je emotivno ispuniti, s kojim će krenuti u novu vezu, a ko zna, možda i brak.

– Preko prijatelja oko Nove godine, upoznaje muškarca sa kojim će ući u vezu nešto kasnije. Ovo je muškarac čiji je posao vezan za nekakvu uniformu ili sport. U sledećoj godini će dosta vremena provesti u inostranstvu. Pre 2015. godine neće poželeti da uđe u brak, a kada se pojavi potencijalni partner, dobro će razmisliti. Verovatno se neće odlučiti na taj korak.

Izvor: Smedia

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca