Unofficial site

CECA ODRŽALA SPEKTAKULARAN KONCERT Ali njen stajling je iznenadio sve prisutne (BLIC)

Ceca Ražnatović

Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je veliki koncert u Rumi pred više desetina hiljada posetilaca koji su prisustvovali ovom muzičkom spektaklu.

Ni niska temperatura i vetar nisu uspele da pokvare dugo očekivani koncert. U belom izdanju Ceca se pojavila pred publikom, što su oni dočekali gromoglasnim aplauzim. Folk zvezda je bele pantalone i pončo uklopila sa kapom iste boje i ovakvim stajlingom oduševila publiku.

– Dobro veče Ruma, nadam se da ćemo se večeras lepo zabaviti. Idemo odmah da se zagrejemo sa jednim velikim hitom – poručila je Ražnatovićeva prisutnoj publici. Skoro tri sata je trajao je koncert, a publika je do poslednjeg minutra igrala uz dobro znane hitove. Nakon koncerta, folk zvezda ispoštovala je sve ljubitelje koji su je čekali posle koncerta.

Brojni fanovi ostali su posle koncerta kako bi se fotografisali sa Cecom, ali i veliki broj medija sa prostora Vojvodine koje su izveštavali sa ovog događaja.

Podsećamo, grad Ruma je ovim koncertom obeležio dva važna istorijska jubileja – 100 godina od prisajedinjenja Srema Kraljevini Srbiji i 100 godina od završetka Velikog rata.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca