Unofficial site

Ceca otkrila da se BOGDANA USELILA KOD NJIH, pa poručila da su je priče o Veljkovoj svadbi NASMEJALE (BLIC)

Ceca Ražnatović

Foto: Instagram

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović rešila je da stane ka kraj brojnim spekulacijama o svadbi njenog naslednika Veljka kao i o njegovoj selidbi iz porodičnog doma.


Foto: Instagram

Naime, Ceca je napravila pravi spektakl u Beču, a nakon koncerta je za „Premijeru – vikend specijal“ otkrila sve ono što mnoge zanima.

– Svadbe će biti, ali neke godine, nekog meseca, nekog dana, digla se bespotrebna pompa. Neće biti sledeće godine, njihovi planovi nisu takvi, oni žive zajedno, imaju neke druge prioritete. Čitam kakva će svadba biti, kakva će biti venčanica, da ću dati 100 hiljada evra, da će se takmičiti sa Željkovom i mojom svadbom. Svašta se pisalo, ali dobro, to su bar dobre vesti. To me je i nasmejalo – poručila je folk diva pa otkrila da se Veljko neće seliti iz porodičnog doma:


Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

– Čitala sam da se Veljko seli, to su gluposti, šta ću ja, da živim sama? Živim sa sinom i snajkom. Anastasija se udaje, pardon, odnosno kad se bude udavala, ona će otići, a ja ostajem da živim sa sinom i snajkom – otkrila je Ceca kroz osmeh.

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić
Foto: arkhan.raz.31 / Facebook
Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

Inače, popularna pevačica je u Beč otputovala upravo sa Veljkom i Bogdanom, a jednim gestom Ceca je pokazala koliko joj se sviđa nova snajka. O čemu se radi pročitajte klikom na link.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca