Unofficial site

CECA POSLE KORONE SPREMA GALA KUTAK ZA UNUKA Evo šta je radila tokom izolacije i GDE USKORO ODLAZI (BLIC)

Nakon što je zbog virusa bila u izolaciji u svom domu, Ražnatovićeva je nastavila sa radovima u kući čim joj je stigao negativan rezultat.

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatović

Folk-diva Svetlana – Ceca Ražnatović nakon što se zarazila koronom, po savetu lekara bila je u izolaciji do pre nekoliko dana, kada je uradila test koji je bio negativan. Kako saznajemo, ona je istog trenutka nastavila sa planovima koje je prekinuo virus, a koji su se ticali opremanja sobe za unuka Željka.

– Za vreme korone Ceca je boravila u svom apartmanu u vili u Ljutice Bogdana. Tu je čak i dočekala rođendan. Vreme je uglavnom provodila u gledanju serija koje nije stigla da pogleda u poslednjih nekoliko meseci, a želela je, jer je od prijatelja čula preporuke da su odlične. Uz sve to stigla je da se čuje sa brojnim prijateljima jer je imala slobodnog vremena, a često je sa ćerkom Anastasijom razgovarala putem video-poziva – kaže naš izvor blizak pevačici i otkriva:

– Uz sve to, Ceca je preko telefona sprovodila u delo planove koji su se ticali izgradnje nove sobe za unuka Željka. Ponosna baka već mesecima oprema kutak u kući gde će boraviti naslednik kojeg je rodila snajka Bogdana, koja trenutno sa sinom i Veljkom živi u Titelu. Otežavajuća okolnost joj je što poslednjih meseci vlada pandemija, te majstori nisu mogli sve da završe u dogovorenom roku, a još i kada se Ceca zarazila, sve je stalo kada su u pitanju dolasci u kuću. Čim sve bude završeno Bogdana i Veljko će preći u Beograd u velelepnu vilu.

Ceca RažnatovićFoto: Snežana Krstić / RAS Srbija
Ceca Ražnatović

Prema rečima našeg izvora, čim završi sa obavezama koje su nakratko bile stopirane, Ceca planira da ode u svoju kuću na Kipru.

– Sada kada su joj stigli negativni nalazi, Ceca će najverovatnije krajem meseca otputovati na Kipar kako bi uživala u svojoj vili, a postoji mogućnost da će sa njom poći i neki od članova porodice. Čim su otvorene granice, Ceca je htela da ide na odmor, ali ju je novonastala situacija sprečila. Dok ne otputuje, potrudiće se da u potpunosti opremi sobu za naslednika, baš onako kako je planirala i da mu poželi dobrodošlicu u dom Ražnatovića što pre.

Podsećanja radi, nakon slavlja koje je upriličeno u njenom domu povodom rođenja unuka Ceca i Veljko Ražnatović su se zarazili Covidom 19. Iako nisu imali simptome, pevačica i svi koji su bili na slavlju su se testirali. Nakon što su dobili pozitivne rezultate na koronu, ona i sin Veljko su se distancirali, čak i u kući, od ostalih članova porodice.

Veljko i Bogdana blatnjavi u Vojvođanskoj ravnici

Nakon što Veljko Ražnatović ponovo uradio test na koronu i rezultat pokazao da je negativan, on se odmah uputio ka svojoj dragoj Bogdani koja boravi u Titelu sa njihovim naslednikom Željkom. Veljko je, naime, objavio snimak sa Bogdanom dok su se vozili po kiši i blato im je bilo svuda po odeći i po licu. Njih dvoje su pokazali koliko su srećni što su ponovo zajedno, a Veljkova supruga Bogdana je blistala samo dve nedelje nakon porođaja, o čemu svedoči njen osmeh.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca