Unofficial site

CECA POSLE PRAZNIKA ODLAZI IZ SRBIJE! Posle pomena Arkanu pakuje kofere i ide sa Lidijom!

Svetlana Ceca Ražnatović polako ali sigurno privodi kraju godinu koja je bila i više nego uspešna. Muzička zvezda pre tačno mesec dana oženila je sina Veljka, nedavno je proslavila krsnu slavu Svetog Nikolu, a sada je čeka nastup za doček 2020. godine u jednom hotelu u Beogradu, a potom će pevati u Budvi.

Nakon toga sledi pomen njenom pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu, pa pevačica pakuje kofere i sa sestrom Lidijom Ocokoljić odlazi na odmor na Kipar.

foto: EPA

„Ova godina je bila i više nego sjajna. Lepi događaji su se nizali. Kao i svake godine, 15. januara porodično izlazimo na groblje kako bismo obeležili godišnjicu smrti mog supruga Željka, a nakon toga sa sestrom Lidijom odlazim na odmor. Imala sam priliku da uživam na mnogim egzotičnim destinacijama, ali najlepše se odmorim na ovom ostrvu. Nigde nije lepše nego u svojoj kući. Uživam u miru, pogledu na more i tišini. Čini mi se kao da ljudi osete da nisam u Srbiji, pa mi i telefon manje zvoni kada sam na Kipru“, kaže Ceca i dodaje da nema specijalne želje, jer je najvažnije ostvarila.

„Znam da zvuči kao kliše, ali zdravlje je najvažnije. Ne samo svojoj porodici nego svima želim da budu zdravi i srećni. Radujem se praznicima, odmoru sa sestrom, ali i novim koncertima koji me očekuju posle praznika“, završava ona.

CECA PROGNOZIRA

VELJKO ĆE BITI SUPER OTAC

foto: Dragana Udovičić

Ceca kaže da jedva čeka dolazak novog člana porodice – prvog unučeta.

„Najvažnije je da je porodica na okupu, a mi funkcionišemo kao prava mala fabrika. Ponosna sam na Veljka, koji je pravi domaćin, sportista i verujem da će biti fenomenalan otac. Svi jedva čekamo bebin dolazak i to će za nas biti najsrećniji dan u godini“, rekla je Ceca.

Kurir.rs/Lj. Stanišić/Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca