Unofficial site

Ceca PRVI PUT PODELILA FOTKU SA DEČKOM Sa Bogdanom nakon Kopaonika otišla na novu destinaciju, uživaju u romantičnom ambijentu (VIDEO) (BLIC)

Nakon što su nekoliko dana proveli na Kopaoniku, Ceca Ražnatović i njen dečko Bogdan Srejović uputili su se u jedno etno selo nadomak Zrenjanina.

Ceca Ražnatović i Bogdan SrejovićFoto: Instagram/cecaraznatovic / Instagram

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

Ceca i Bogdan na planini su boravili sa Srejovićevom ćerkicom Iskrom, gde su uživali u zimskim čarolijama. Nakon toga, folk zvezda i njen izabranik otišli su na sledeću destinaciju, a upravo sada je, sa novog putovanja, Ceca prvi put na svom Instagram profilu podelila zajedničke fotografije sa Bogdanom.

– Još jedan predivan dan – napisala je pevačica uz fotografije iz prirode, na kojima grli svog dečka, te dodala emotikon srca.

Ceca je pored toga podelila i snimak, koji možete videti iznad, a kojim je pokazala kako izgleda romantičan ambijent u kome trenutno borave, te da tamo vlada prava idila.

Podsetimo, Ceca i Bogdan vezu su otpočeli krajem 2020. godine, a od javnosti ne kriju koliko su srećni i koliko uživaju u ljubavi.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca