Unofficial site

Ceca: Publika je moj najbolji lek!


Kad izađem na scenu, ta energija koju tokom koncerta razmenjujemo utiče na mene kao najjači medikament.

Svetlana Ražnatović održaće u subotu 28. septembra koncert na čuvenoj Tvrđavi i to će zasigurno biti najveći i najposećeniji muzički događaj u gradu na Nišavi u poslednjoj deceniji. Uprkos zdravstvenim problemima koje je imala u prethodnom periodu, ona će biti spremna da za svoje fanove na jugu Srbije priredi spektakl kakav zaslužuju.

– Nakon što joj je u KBC „Dragiša Mišović“ ustanovljena aritmija, Ceca veoma vodi računa da ispoštuje terapiju koju su joj lekari prepisali. Redovno odlazi na kontrole, a desetak dana išla je i u hiperbaričnu komoru. Poznato je da udisanje čistog kiseonika povećava energiju i dovodi do akutne detoksikacije organizma, tako da je, zahvaljući toj metodi i savetima vrhunskih doktora, uspela da se oporavi od posledica izazvanih stresom i umorom nakon veoma uspešne turneje, objavljivanja novog albuma i spektakularnog koncerta na Ušću – otkriva naš izvor blizak najvećoj balkanskoj zvezdi.

Da se oseća mnogo bolje i da je spremna da s Nišlijama provede nezaboravno veče, potvrdila nam je i Ceca.
– Jedva čekam da se vidim s fanovima u južnoj Srbiji. Publika je moj najbolji lek. Kad izađem na scenu, ta energija koju tokom koncerta razmenjujemo utiče na mene kao najjači medikament – kazala je pevačica.

Inače, kapije na Tvrđavi u subotu se otvaraju u 18 časova, a koncert će početi najkasnije do 20.30, tako da i oni koji stignu prvi neće dugo čekati svoje omiljene hitove. Uz vrhunsku produkciju, svetlosne efekte i pre svega Cecin glas, Niš će dobiti pravi spektakl nalik onom koji je bio na Ušću na Vidovdan.

Izvor: Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca