Unofficial site

7 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • Niko ti nista nemoze, jer u dobru i u zlu imas familiju koja te podrzava…..sta je najvaznije ….ljudi kao ja, koji vole tebe kao osobu ce uvek da stoje iza tebe, a ostali nisu te vredni! Pozdrav iz Beca

  • Dobar dan! Moje ime je Kiril i ja – veliki fan srpske (i sve bivše Jugoslavije) music iz Moskve – za mene, uključujući, volite svoje pesme, a ja mislim da si najlepša pevač na Balkanu.
    Redovno gledaju TV Srbija i druge zemlje bivše Jugoslavije preko satelita „tanjira“ i pišu sami na DVD koncerata i muzičkih spotova. 30. avgusta sam napisao televiziju RTRS vaš koncert u Sarajevu, ali očigledno zato što je uživo, nije bilo natpis sa imenima od pesama. Tako da imam veliku zahtev za vas – ako nije teško, pošaljite mi e-mail tracklist ove emisije – na Internetu na ovu temu, nisam mogao da nađem ništa!
    Mnogo hvala unapred!
    Želim vam uspeh i nadam se da će jednog dana ćete doći na turneji u Moskvi!

  • Kao psihijatar posmatrajući Svetlanu tokom prethodnih 15god, smatram da se držala kao prama dama i da se izgradila kao ličnost. Ispravan je stav da se ne upušta u polemiku koja je deo malograđanskog sveta i da ima nivo ispod koga se ne spušta ni po koju cenu. Poštujem Svetlanu jer karijeru nije gradila na skandalima već na kvalitetu i profesionalizmu. Što se tiče napada i zlih jezika tome smo izloženi svi koji smo makar malo odskočili od proseka u ma čemu. Meni se dopada Svetlanin imidž majke i udovice Željka Ražnatovića, kada bi bio u mogućnosti da je vidi i čuje verujem da bi bio ponosan.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca