Unofficial site

Ceca Ražnatović i Vladimir Cvetković: Nesuglasice su donele kraj

Magazin Story donosi vam priču o najdramatičnijim razvodima i raskidima koji su potresali javnost u poslednje vreme. Nakon šest meseci strasti, slavna pevačica Svetlana – Ceca Ražnatović raskinula je pre godinu dana romansu sa novosadskim manekenom Vladimirom Cvetkovićem Cveletom

Ceca moja tajna veza, naslov Story izdanja

Nepunih mesec dana posle intimne proslave Dana zaljubljenih pre godinu dana u jednom luksuznom kiparskom restoranu kada su jedno drugom šaputali nežne reči i želje za zajedničku budućnost, folk diva Svetlana-Ceca Ražnatović i njen izabranik, maneken Vladimir Cvetković Cvele, raskinuli su romansu koja ih je više od pola godine činila srećnim. Vest o njihovom raskidu ekskluzivno je objavio portal Story.rs, a u naredna dva dana svi mediji bili su preplavljeni informacijama o krahu jedne od najozbiljnijih Cecinih veza posle smrti njenog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

– Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika u karakterima, ali uz dogovor i bez ružnih reči – rekla je tada lepa pevačica.

– Desilo nam se ono što se dešava i drugim parovima, tako da u našem raskidu nema ničeg senzacionalističkog. Ostaćemo prijatelji, a sačuvaću samo lepe uspomene na vreme provedeno sa Vladimirom jer drugačijih nije ni bilo – bila je iskrena Ceca koja je u intervjuu uoči Dan zaljubljenih za naš magazin priznala da u njenom odnosu sa Cveletom povremeno ima nesuglasica, ali da su ih u tom periodu uspešno i prevazilazili.

– Kao svaki normalan par, i Ceca i ja smo imali nesuglasice koje nismo uspeli da prevaziđemo. Zbog toga smo se razišli na ljudski način i ostali smo dobri prijatelji. Život ide dalje, sve je za ljude – rekao je Cvetković.

Izvor: Story.rs

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca