Unofficial site

CECA SE OGLASILA POVODOM SKANDALA NA KOSOVU I U ALBANIJI „Ja sam patriota, a moja muzika ne sme da ima granice“ (BLIC)

CECA SE OGLASILA POVODOM SKANDALA NA KOSOVU I U ALBANIJI "Ja sam patriota, a moja muzika ne sme da ima granice"

Foto: Petar Marković / RAS Srbija

Nakon što je izbio skandal na Kosovu i u Albaniji zbog toga što je albansko telo za audio i video medije (AMA) upozorilo je Javni servis Albanije (RTŠ) zbog puštanja pesama srpske pevačice Svetlane Cece Ražnatović, oglasila se folk diva koja navodi da je u pitanju klasična manipulacija i da njene pesme oduvek šire isključivo ljubav.


Ceca Ražnatović na koncertu u Kosovskoj Mitrovici u decembru 2018.
Foto: Lj.T. / RAS Srbija
Ceca Ražnatović na koncertu u Kosovskoj Mitrovici u decembru 2018.

Reakcija ovog tela je usledila posle žalbi da je u programu namenjenom manjinama emitovan spot Cece Ražnatović, a više o čitavom skandalu čitajte OVDE.

Ceca je iznenađena ovim dešavanjima i jasno ističe da nikada kroz svoju muziku nije slala političke poruke.


Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

– Nisam čula da sam zabranjena u Albaniji. Smatram da muzika ne sme da ima granice i barijere. Bar je to pravilo kojim se vodim tokom svoje karijere duge više od trideset godina. Nikada kroz svoje pesme nisam slala bilo kakve političke poruke ili mržnju. Uvek je, i biće, sve zasnovano na ljubavnim porukama jer moje pesme spajaju ljude. Kao što i ja volim sve ljude – kaže Ceca za „Blic“ i dodaje:

– Što se tiče mog ličnog stava, patriota sam i volim svoj narod, te ću uvek biti uz njega. I da se razumemo, to ne podrazumeva da nekog drugog mrzim ili da ne poštujem ljude koji su druge vere, boje kože ili nacije. To nisam ja. Ovde se radi o klasičnim manipulacijama. Zamoliću da moje ime ne mešaju u to, moja publika je šarenolika i tako će ostati. I pevaću mojoj publici gde god se ona nalazila i dok oni to bude želeli.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca