Unofficial site

Ceca se slikala na mestu koje joj je NAJLEPŠE u Beogradu, a ostaćete bez teksta kad je vidite u VEOMA IZAZOVNOJ haljini (BLIC)

Ceca Ražnatović

Foto: Miloš Cetković / Promo

Folk diva godinama živi u srpskoj prestonici, a sada je svojim obožavateljima pokazala koji deo grada joj je najdraži, što se dopalo mnogima koji je na društvenim mrežama prate.

VIDEO Transformacija Cece Ražnatović kroz godine

– Najlepši pogled – napisala je Svetlana Ceca Ražnatović u opisu fotografije, na kojoj je vidimo u blizini Hrama Svetog Save u Beogradu. Zbog čega Ceca Ražnatović krije emotivnog partnera od očiju javnosti saznajte klikom na link koji je ispred vas.

Na poslednjoj Cecinoj slici vidimo je u veoma provokativnoj haljini, golih leđa, a za ovo izdanje dobila je samo komplimente od fanova.


Foto: Instagram

Ovde pogledajte kakva je folk pevačica Ceca Ražnatović kada se ugase kamere, što će vas zasigurno iznenaditi. Ceca je u poslednje vreme sve aktivnija na društvenim mrežama, a ovih dana postavlja fotografije bez šminke, dok se na njenim profilima mogu videti i one na kojima eksperimentiše sa stilovima, te sve ove fotke pronađite u nastavku, u galeriji.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca