Unofficial site

CECA U EKSKLUZIVNOJ ISPOVESTI O SVAĐI SA JOVANOVIĆEM: „Oprostila sam Čedi, Bog neka mu sudi“, a otkriva i šta se desilo POSLE EMISIJE O KOJOJ PRIČA SRBIJA (BLIC)

Folk zvezda otkriva da je diskusija sa političarem nastavljena i za vreme reklama, ali da oseća olakšanje jer se oslobodila tereta koji ju je godinama mučio.

Posle 17 godina folk diva Svetlana – Ceca Ražnatović odlučila je da se oči u oči sretnete sa političarem Čedomirom Jovanovićem koji je tokom akcije „Sablja“ bio potpredsednik Vlade Srbije kada je ona uhapšena. Gledaoci emisije “Hit tvit”, koja je zabeležila rekordni rejtnig, imali su priliku da čuju odgovore na brojna pitanja koja godinama vise u vezduhu, a Ceca je čak u jednom trenutku i napustila studio pa se vratila.

U razgovoru za „Blic“ Ceca, koja iza sebe ima više od tri decenije karijere, otkriva zbog čega se odlučila na gostovanje i ovaj nesvakidašnji susret sa Jovanovićem:

– Gostovanje u „Hit tvitu“ sam dogovorila pre dve nedelje, dva dana pred snimanje me je pozvao Željko Mitrović i pitao da li bi smetalo da u studiju bude i Čeda Jovanović. Iskreno, meni je to bio znak da se neke nikada izgovorene stvari postave na svoje mesto, a i što bih ja imala problem, u našem nepostojećem odnosu, on je taj koji je naneo nepravdu, bol, pa što ne reći i zlo mojoj deci i meni u jeku svoje moći.

Koja su to izlaganja Jovanovića koja su vas posebno uznemirila?

– Nijedna reč me nije uznemirila, to su priče koje su već toliko plasirane, a pre svega netačne. Šta mislite, da ne bih pred zakonom odgovarala da je bilo šta od toga tačno. Ovo je bila živa reč, milionski auditorijum, svako je doživeo na svoj način, a ja kao olakšanje jer sam izgovorila i oslobodila se tereta koji me toliko godina mučio.

Da li ste tokom emisije osećali određenu dozu nesigurnosti?

– Mislim da sam svoju jačinu pokazala i sebi i drugima kada sam kroz sve to prolazila, od zatvora do drugih maltretiranja tadašnje vlasti. U poređenju s tim, za gostovanje u emisiji nije trebala ni snaga, ni stabilnost već samo smirenost da biste izneli istinu koja mi daje izuzetno samopouzdanje.

Ceca RažnatovićFoto: TV Pink, emisija Hit Tvit / screenshot
Ceca Ražnatović

Smatrate li da ste nešto ostali dužni još da mu kažete?

– Naravno da jesam. To nije priča koja može da stane u jednu emisiju, a niti će sve priče sveta ispraviti sve ono što se desilo. Kao što sam rekla, ja sam oprostila, a neka Jovanović živi sa svojom savešću, a Bog će da sudi.

Šta se dešavalo za vreme reklama i kada je emisija završena?

– Sve vreme je trajala diskusija. Mislim istom intonacijom je bilo. Nas nije uslovljavao etar. Iznosila sam činjenica, on je bio taj koji je morao da odgovara na pitanja, a ne ja. I tako i treba da bude, ja živim od svakog ko svojevoljno kupi kartu za moj koncert, a on živi od poreskih obveznika Srbije i stranih donacija, te je na njemu da on narodu objasni.

U jednom trenutku ste napustili studio. Zašto ste se vratili?

– Na insistiranje Željka Mitrovića.

Željko Mitrović je izgovorio da mu je tadašnja vlast podmetnula dezinformaciju da ste hteli da ga otmete, imate li komentar na to?

– Šta reći a ne zaplakati. Željko i ja smo odavno rešili tu temu, ali mi je drago da je napokon to i javno rečeno i na koji prljav način smo oboje tada zloupotrebljeni i izmanipulisani tada zbog nečijih prljavih interesa.

U emisiji je bila i doktorka Darija Kisić Tepavčević, kakav utisak je na vas ostavila?

– Doktorka Darija je jedna dama, profesionalac koja je na momente bila u šoku kojim tokom ide emisija i gde se našla, ali izuzetan utisak imam o njoj.

Traumatične scena za moju decu nikada neću moći da zaboravim

Koji je bio najteži momenat u emisiji za vas?

– Kada sam pričala koju su torturu trpela moja deca. Za mene lično. Morala sam da se prisetim svih tih scena. Traumatičnih scena, što za moju decu, što za mene. Nikada neću moći da ih potisnem i zaboravim.

Gde je Ceca u Beogradu živela pre udaje za Arkana pogledajte OVDE.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca