Unofficial site

CECA U TITELU NA DRUGI DAN USKRSA: Pevačica pokazala imanje Veljka i Bogdane, u dvorištu bazen, a DETALJ NA KUĆI ĆE VAS ŠOKIRATI!

Pevačica Ceca Ražnatović, drugi dan Uskrsa, provodi u Titelu, na imanju koje je njen sin Veljko dobio u miraz od Bogdanine porodice. Ceca je pokazala delić atmosfere i kako porodično uživaju u lepom sunčanom danu.

Ceca Ražnatović
foto: Printskrin/Instagram

Ceca je, naime, napravila kratak snimak u kome je pokazala da sa svojim najmilijima uživa u dvorištu u kome se prostire ogroman bazen.

Ceca Ražnatović
foto: Printskrin/Instagram

Ona je bila u jednostavnoj beloj majici, sa naočarima i muzika se čula u pozadini. Kako izgleda imanje Bogdane i Veljka možete videti na snimku. Iako ljudi misle da oni žive u raskoši, njihova kuća još uvek nije ni omalterisana. Mladi par još uvek uređuje imanje, i kao svi mladi u Srbiji, rešavaju jedan po jedan problem.  

Ceca Ražnatović
foto: Printskrin/Instagram

Inače, kako su pisali domaći mediji, Ceca je Veljku i Bogdani kao poklon napravila bazen u kući u Titelu koju je on dobio u miraz.

– Ceca im je kao poklon napravila bazen u dvorištu i to ih je motivisalo da srede kuću. To je ogromno imanje i žele od njega da naprave pravi raj – rekao je ranije izvor za Informer.

Veljko Ražnatović
foto: Instagram

I na Instagramu Veljka Ražnatovića osvanuo je snimak sa porodičnog druženja u Titelu. Veljko je svoje najbliže snimao, pa im se u jednom trenutku obratio: 

– Familijo, šta radite? – povikao je Ražnatović, dok su mu članovi mnogobrojne porodice mahali. 

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

Cecu novinari rešetali pitanjima o dečku Bogdanu

00:09

Cecu novinari rešetali pitanjima o dečku Bogdanu

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca