Unofficial site

Ceca ume da uživa u samoći!

Iako su je mediji spajali sa mnogobrojim muškarcima, folk diva Svetlana Ražnatović u najnovijem intervjuu otkriva da je u protekloj deceniji samo godinu dana bila zaista emotivno srećna!

Svetlana Veličković Ražnatoviš Ceca

“Za mene je brak bio divno iskustvo i to je institucija koja, po meni, nije izgubila vrednost. Kod mene se veze nikada ne rađaju iz prijateljstva, pošto ljubavne i drugarske odnose strogo razdvajam. Za deset godina koliko je prošlo od smrti mog supruga, emotivnu sreću mogla bih da skupim u godinu dana.

To, nažalost, nije pohvalno, ali dane, mesece i godine provela sam u samoći bez pomisli da mi je potreban bilo kakav pratilac. Možda mnogi neće poverovati u ove moje reči, ali to je istina” izjavila je pevačica i otkrila kakva je kada je u vezi.

“Kada sam u vezi, ne glumim i ne predstavljam se onakvom kakva nisam jer to ne umem. Onaj ko je sa mnom, svestan je s kim je, kao i da sam ja žena koja zna šta hoće i da ne mogu biti ni nezaštićena maza, a još manje mangup. Imam stav i principe o svakom segmentu života, pa smatram da bez uzajamne tolerancije ništa ne može da opstane, a kamoli jedna veza.”

Izvor: Vesti-online.com

2 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca