Unofficial site

Cecin dečko nije rukometaš, već fudbaler Slobodan Rajkovic

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (38) je već šest meseci u vezi sa fudbalerom Slobodanom Rajkovićem (22)! Kako saznaje list „Press“, nakon godinu i po dana prijateljstva njih dvoje su shvatili da gaje dublja osećanja i započeli su romansu.

Ceca

Iako se po gradskim kuloarima šuška da se Ceca zabavlja sa jednim starijim rukometašem, istina je drugačija. Naime, čest gost Cecine vile u Ljutice Bogdana nije rukometaš, već mladi fudbaler Rajković koji igra u Nemačkoj i koristi svaki slobodan trenutak da doputuje u Beograd i poseti svoju „prijateljicu“.

„Ceca i Slobodan su se upoznali pre godinu i po dana preko zajedničkih prijatelja na jednoj zabavi, nakon čega je fudbaler bio gost na svim pevačicinim slavljima. U početku su se viđali samo u krugu prijatelja, a kasnije je njihovo druženje postalo intenzivno i već šest meseci su u romansi.

On ju je posećivao tokom njenog izdržavanja kazne i pozvao ju je da nakon isteka bude njegov gost u Nemačkoj kako bi se privikla na slobodu, a ujedno bila udaljena od medija“, kaže izvor lista „Press“, i dodaje da novopečeni par još uvek ne želi da otkrije romansu.

„Njih dvoje čak ni mnogim zajedničkim prijateljima nisu priznali da su zajedno, iako su svi primetili promenu u njihovom odnosu. Kad boravi u Beogradu, Slobodan često izlazak u grad zameni večerom kod Cece“.

Izvor: Press

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca