Unofficial site

CECINA ĆERKA SE PRESELILA SA DEČKOM NA DORĆOL Od 2 stana napravili DUPLEKS od 200 KVADRATA sa 5 soba STAKLENA TERASA, LUKS kuhinja

Anastasija Ražnatović se sa dečkom Đorđem Kuljićem navodno uselila u stan koji su prošlog meseca zajedno kupili u Beogradu.

Ćerka folk zvezde Cece Ražnatović Anastasija nedavno se uselila u stan koji je sa dečkom kupila na Dorćolu! Mlada pevačica definitivno je napustila porodičnu vilu u Ljutice Bogdana i sa Đorđem Kuljićem započela zajednički život u Beogradu.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Nemanja Nikolić

– Anastasija i Đorđe su se nedavno uselili u stan koji su prošlog meseca pazarili na Dorćolu. Pre toga su dve godine živeli u Novom Sadu, gde ovaj biznismen ima kuću, a Tasa je često dolazila kod majke u Beograd. Zbog njene pevačke karijere rešili su da se nastane u prestonici. To im odgovora i zato što Anastasija želi da bude blizu Cece, za koju je mnogo vezana – priča izvor. On dodaje da se mladi par baškari u čak 200 kvadratnih metara.

– Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju. Svi očekuju da će uskoro pasti veridba, a onda i svadba.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Nemanja Nikolić

Porodični ručak

Prema rečima sagovornika, Ceca je oduševljena što joj ćerka ponovo živi u glavnom gradu i što će moći da je viđa kad god poželi.

– Teško joj je pao odlazak dece iz kuće. Veljko je uglavnom u Titelu sa suprugom Bogdanom i sinom Željkom, dok je Anastasija do sada najčešće bila u Novom Sadu. Zato je Ceca presrećna što joj se miljenica vratila u Beograd, jer najviše voli kad joj je porodica na okupu. Sada se uglavnom svakog vikenda sastaju svi zajedno u porodičnoj vili u Ljutice Bogdana. Kod Cece na ručak dođu i snajka Bogdana, budući zet Đorđe Kuljić, a pridruži im se i pevačicin dečko Bogdan Srejović – otkriva izvor.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Pritnscreen/Instagram, ATA images

kurir.rs/informer

Bonus video:

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ POSLE MALDIVA POSETILA MESTO GDE BORAVE ZVEZDE HOLIVUDA: Jedna noć ovde košta papreno! VIDEO

00:10

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ POSLE MALDIVA POSETILA MESTO GDE BORAVE ZVEZDE HOLIVUDA: Jedna noć ovde košta papreno! VIDEO

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca