Unofficial site

CECINA DRAMA NA VELJKOVOJ SVADBI?! OTAC SLOBODAN ZAVRŠIO U BOLNICI! Pozlilo mu na veselju, hitno primljen u Urgentni!

Ocu Svetlane Cece Ražnatović Slobodanu Veličkoviću (70) navodno je pozlilo na dan Veljkove i Bogdanine svadbe, pa je bio primoran da napusti veselje jer je imao nesnosne bolove i osećao se veoma loše.

Iako su u prvi mah svi pomislili da je u pitanju nešto bezazleno i da će se vratiti u „Hajat“ na veselje kada se malo odmori kod kuće, to se nije desilo. On je, kako saznajemo, sutradan primljen u Urgentni centar i njegovo stanje je bilo izuzetno ozbiljno. Srećom, dobrom intervencijom lekara i pravom terapijom, sve se završilo kako treba.

foto: Sonja Spasić

Doktor iz Urgentnog centra koji je primio Cecinog oca u bolnicu dan nakon svadbe otkrio je za Srpski telegraf kako se Slobodan sada oseća, kao i to da je folk zvezda bila van sebe kada je čula da su stigli u poslednjem trenutku i da je pitanje da li bi preživeo da su došli kasnije.

– Slobodan se loše osećao na svadbi, više nije mogao da stoji od bolova, ali najpre time nije hteo da uznemirava bilo koga da ne bi kvario veselje. Samo je posle građanskog venčanja hteo tiho da napusti veselje i zamolio je vozača da ga odveze kući. Sutradan je usledio pravi pakao. Još više mu je pozlilo, pa su ga na jedvite jade dovezli u Urgentni centar. Ne bi ni otišao u bolnicu da ga nije nagovorila Ceca, koja je po svaku cenu želela da ga doktor pregleda. Kada je došao u Urgentni, ustanovili su mu tešku upalu celokupnog organizma i da se desio ozbiljan kolaps. Lekari specijalisti su rekli da bi bilo kasno da su došli samo sat vremena kasnije – rekao je doktor iz Urgentnog centra, inače prijatelj Ražnatovića, i dodao da je Cecin otac doveden u veoma lošem stanju.

– Slobodan je jednostavno kolabirao, imao je tešku upalu creva, želuca, pankreasa. Pored svega ovoga, imao je visoku temperaturu. Bio je u užasnom stanju, skoro da se jedva kretao i svaki sat za njega bio je odlučujući da li će biti dobro ili ne. Lekari su se borili svim silama da spreče dalji napredak upale i da mu snize previsoku temperaturu. Odmah su ga priključili na infuziju, davali su mu sve moguće lekove da ga povrate u život – ispričao je doktor za naš list i dodao:

foto: Sonja Spasić

– Ceca je bila uz njega sve vreme, bila je van sebe. Iako su joj svi iz bolnice čestitali zbog sina i snajke, ali i unučeta, ona nije reagovala. Videla je da je njenom ocu jako teško i samo je želela da bude sve kako treba. Svetlana je lekarima ispričala da je njen otac imao bolove, ali da su mislili da je od uzbuđenja i da on nije dao da se obaziru na sve što mu se dešavalo. Tek kada joj je majka Mira sutradan rekla da je Slobodan i dalje loše, ona je shvatila da je stanje alarmantno i naterala ga da ode u bolnicu. Nakon nekoliko dana ispitivanja on je pušten na kućno lečenje. Sada su svi oko njega i trude se da mu ugode.

Slobodan: Veljko, ženi se dok sam živ! Slobodan Veličković je pre pola godine javno molio unuka da se oženi dok je on još živ. Svima je bilo čudno što je Veljkov deda tako nešto rekao, ali sada je jasno da je čovek bolovao i ranije, pa da se plašio da ga, nedajbože, nešto ne snađe i da ne prisustvuje unukovoj svadbi.

– Veljko, ženi se dok sam živ. Bogdana je prava devojka za tebe – rekao je tada Veličković.

foto: Kurir

Kurir.rs/S.telegraf/Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca