Unofficial site

CRNI ŠEŠIR, NAOČARE I BUNDA 20 godina posle Ceca nije prežalila Arkana! Svi na POMENU, osim nje! GROBLJEM SE ČUO OČENAŠ

Željko Ražnatović Arkan (48), komandant Srpske dobrovoljačke garde, ubijen je u beogradskom hotelu „Interkontinental“ 15. januara 2000. godine. U napadu na Arkana život su izgubili i njegovi telohranitelji Milenko Mandić Manda (44) i Dragan Garić (47).

Svake godine Arkanova udovica izađe na grob ubijenom suprugu kako bi odala pomen, a uz nju su deca Anastasija i Veljko. Pevačica je sa porodicom na Novo groblje došla u 11 sati pre podne. Nakon sto su zapalili sveće i položili cveće sveštenik je zamolio sve prisutne da otpevaju očenaš. Pomenu je prisustvovala Arkanova ćerka Sofija, koju je dobio sa socijalnom radnicom koja je o njemu vodila računa u belgijskom zatvoru, kao i Nebojša Binić, bivši fudbaler Crvene Zvezde.

Porodica i prijatelji su zapalili sveće dok je sveštenik održao pomen.

Porodica Ražnatović je ove godine proširena za jednog člana, budući da se Veljko oženio, ali njegova supruga Bogdana nije prisustvovala pomenu. Bogdana je u drugom stanju, pa, kako je običaj u Srba, trudnice ne dolaze na groblja i ne bi trebalo da pristustvuju sahranama, opelima i pomenima.  

foto: Ljiljana Stanišić

 Kurir.rs/Lj.S

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca