Unofficial site

DRUGA STRANA FOLK DIVE! Dejan Milićević otkrio neobičan detalj o Ceci: Jednom je pokušala da POBEGNE pod OVIM IZGOVOROM!

DRUGA STRANA FOLK DIVE! Dejan Milićević otkrio neobičan detalj o Ceci: Jednom je pokušala da POBEGNE pod OVIM IZGOVOROM!

Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

Kako ih duže od dve decenije spaja uspešna saradnja, ali i prisni prijateljski odnosi, slobodno se može reći da malo ko sa estrade poznaje tako dobro folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović kao Dejan Milićević.

foto: Printscreen/Instagram

Naime, on je u poslednjem intervjuu otkrio kako izgleda saradnja sa pevačicom, kao i da ona voli da pobegne sa snimanja.

„Ma, da. Stalno imam problem sa njom. Samo nestane kad joj dosadi. Ne voli dugo da se snima, a snimali smo jednu reklamu, pa smo se dogovorili da je islikamo da ima nove fotografije za Instagram, ma za šta god joj treba. Kada se drugi put presvlačila, videh da se onako nešto meškolji i kažem joj: „Ceco, vidim da si već uhvatila niski start kao da ćeš da mi pobegneš!“ počeo je priču fotograf.

„Mnogo se smejala tada i obećala mi je da će izdržati čak tri presvlačenja. I, hvala Bogu, eto izgurasmo četiri promene što je baš fascinantno za nju. Moram da otkrijem da je jednom pokušala da pobegne pod izgovorom da ima goste kod kuće i da žuri“, dodao je Dejan uz osmeh.

„Ona jednostavno voli da sve uradi što brže i da sve traje što je moguće kraće.“, rekao je Dejan za „Star“, a prenose mediji.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs / Star / M.M.

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca