Unofficial site

Dua Lipa je nacionalističkim objavama o Kosovu i Velikoj Albaniji podigla prašinu, a sad je Ceca U TRI REČI PORUČILA šta misli o njenim potezima (BLIC)

Domaća javnost poslednjih dana ne prestaje da bruji o Dui Lipi, pevačici albanskog porekla koja na društvenim mrežama niže provokaciju za provokacijom na račun Srbije. Sada je njene poteze prokomentarisala i folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Nakon što je Dua Lipa na Instagramu objavila post u kome navodi da „Kosovo nije Srbija“, a potom i mapu Velike Albanije, Ceca je upitana da prokomentariše šta misli o tome, a ona je za „Alo“ kratko poručila:

– Neću da trošim reči na neznalicu koja ne poznaje istorijske činjenice. Sve što imam da joj kažem jeste: „Mala, sedi jedan!“.

Dua LipaFoto: Profimedia
Dua Lipa

Poslednjih dana i druge javne ličnosti potrudile su se da iskažu svoje nezadovoljstvo i negodovanje kada je reč o objavama Due Lipe, pa su tako to učinile i pevačica Kija Kockar i jedna od najpoznatijih srpskih blogerki i influenserki Tamara Kalinić.

Kija KockarFoto: Instagram / Instagram
Kija Kockar

– Dua Lipa, Kosovo i Metohija je Srbija. Ne treba da širiš mržnju među narodima – napisala je Kija na društvenim mrežama.

Tamara Kalinić ostavila je komentar ispod fotografije mape Velike Albanije, koju je Dua Lipa objavila.

Tamara Kalinić, Dua LipaFoto: Instagram Tamara Kalinić, Instagram / dualipa / RAS Srbija
Tamara Kalinić, Dua Lipa

– Ovo je tako nepotrebno na profilu koji treba da bude o muzici – napisala je Tamara.

VIDEO: Ceca trenira, Veljko je bodri

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca