Unofficial site

„GODINAMA ME PROZIVA NA RUŽAN, PERFIDAN NAČIN“ Ceca rešila da progovori o odnosu sa Draganom Mirković (VIDEO) (BLIC)

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović našla se u centru skandala kada je do javnosti dospeo audio zapis njenog susreta sa koleginicom, Draganom Mirković, nakon više godina.

Snimak susreta Cece i Dragane na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a možete poslušati OVDE. Sada je Ceca odlučila da prokomentariše Draganu, te je za „Blic“ navela šta misli o njoj.

– U tom snimku se slabije čujem, jer sam bila u prolazu. Vraćala sam se sa snimanja, a Dragana je sedela pored moje garderobe. Tuda sam morala da prođem. Iskreno da vam kažem, kada neko godinama indirektno negativno komentariše i proziva na jako ružan, perfidan način, usput prozivajući i moju porodicu i mene i karijeru, ne očekujete ni da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom, tim tonom joj je bilo i uzvraćeno. Sa druge strane, videla sam neke naslovne strane… Niko nikome ne može da pokloni karijeru, niti da nekome bude kriv za sunovrat iste. Dotičnoj koleginici želim sve najlepše, da snimi hit i da nađe mir u 2019. godini – rekla je Ceca, a video pogledajte u nastavku.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca