Unofficial site

HIT! FOTOGRAFIJE POZNATIH STARE NEKOLIKO DECENIJA: Pogledajte kakvi su bili kao KLINCI

HIT! FOTOGRAFIJE POZNATIH STARE NEKOLIKO DECENIJA: Pogledajte kakvi su bili kao KLINCI

Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Instagram

Poznate ličnosti vole da se pohvale na Instagramu fotografijama iz detinjstva. Poslednjih dana, tokom samoizolacije zbog koronavirusa i manje slikanja na javnim mestima, oni objavljuju fotke kad su bili mali.

I dok se jedni smeju sami sebi, poput Cece Ražnatović, drugi su svesni da ne liče mnogo na sebe iz doba kad su bili deca. Takođe, mnogi od njih šalju poruku da su njihova deca preslikani oni iz detinjstva, kao što se može zaključiti po fotografiji koju je Goce Tržan jednom prilikom objavila. – Moj prvi dan u školi. Evo na koga liči Lena – napisala je Goca.

Lepa Brena

OBOŽAVALA MINĐUŠE

foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Lepu Brenu sasvim sigurno niko ne bi prepoznao iz detinjstva, a na ovoj fotografiji pevačica je imala deset godina. Brena je već tada imala probušene uši, što se vidi i na slici. U ovom životnom periodu ona još nije ni sanjala da će postati megapopularna.

Željko Joksimović

NIGDE BEZ HARMONIKE

Željko Joksimović je bio nasmejano dete. Na fotografiji na kojoj drži harmoniku ima otprilike pet godina. Jasno je da je ljubav prema muzici gajio od ranih dana.

foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

– Sa braćom Sašom i Dejanom. Uvek uz instrumente – otkrio je Željko kada je jednom prilikom objavio fotografiju iz detinjstva.

Severina Kojić

SIN LIČI NA NJU

Severina Kojić često svoj život deli s pratiocima na Instagramu, pa je objavila i sliku iz detinjstva. Uz fotku na kojoj je s majkom napisala je i emotivnu poruku, a obožavaoci su joj poručivali da njen sin mnogo liči na nju.

foto: Ana Paunković, Privatna Arhiva

– Bila je pet meseci u komi nakon porođaja sa mnom, ali je preživela i odmah me naučila da može i umreti zbog mene, kao i ja za svog sina, ali da će biti srećnija, puno srećnija da živi za nas – prisetila se Seve detinjstva.

Nataša Bekvalac

MALA SMEĐOKOSA

foto: Vladimir Šporčić, Privatna Arhiva

Nataša Bekvalac često objavljuje fotke iz detinjstva na svom Instagram profilu, od najranijeg detinjstva pa dok nije kročila na estradu. Ona time baš često obraduje fanove. Prema pevačicinim slikama kad je bila dvogodišnjakinja može se zaključiti da njena mlađa ćerka veoma liči na nju. Iako je sada zakleta plavuša, mala Nataša je bila smeđokosa.

Ognjen Amidžić

DEBELI OBRAŠČIĆI

foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Ognjen Amidžić imao je debele obraščiće kao beba, pa ga danas gotovo niko ne bi prepoznao iz tog perioda. Voditelj tek u školskom uzrastu počinje da liči na sebe. On je često pričao o svom detinjstvu, pa i tome da je odmalena bio razmažen pošto mu je baka, majka njegovog oca, pružila takav tretman jer je bio prvo muško dete u porodici.

(Kurir.rs / Nevena Mijušković / Foto:Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Instagram)

Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca