Unofficial site

HTELI SU DA JOJ ZABRANE ULAZAK Ceca Ražnatović danas peva u Kosovskoj Mitrovici tokom mirnog protesta Srba (FOTO, VIDEO) (BLIC)

ceca foto zoran ilic01

Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Iako je bilo najavljeno da zvaničnici pevačici Svetlani Ceci Ražnatović neće dozvoliti ulazak na Kosovo i Metohiju, gde će danas održati koncert, Ceca je bez problema prešla granicu.

Ražnatovićeva se danas uputila na KiM, gde će koncertom, kako je rekla, pokušati da olakša situaciju „svima koji se dole nalaze“. Bez ikakvog problema je prešla granicu, a potom se dalje zaputila ka Kosovskoj Mitrovici.

– Prošli smo i stižemo u Kosovsku Mitrovicu. Uskoro se vidimo, ljubim vas – oglasila se Ceca na društvenim mrežama.

Kako je saopšteno iz Privremenog opštinskog organa, Ražnatovićeva će koncertom koji je najavljen za podne ispred studentskih domova u Kosovskoj Mitrovici pružiti podršku „mirnim protestima Srba koji se protive uvođenju takse od 100 odsto na robu iz Srbije“, piše Kos sev, a prenosi B92.

Cecin koncert u Kosovskoj Mitrovici
Foto: RAS Srbija
Cecin koncert u Kosovskoj Mitrovici

Kosovski ministar kulture Kujtim Gaši za prištinske medije navodi da Ražnatovićeva nije poslala zahtev za ulazak na Kosovo, zbog čega joj, kako on smatra, treba zabraniti ulazak.

– Ministarstvo poziva carinu i policiju da ne dozvole održavanje koncerta te vrste – rekao je Gaši.

Ceca je reporteru „Blica“, koji je krenuo sa njom na Kosovo i Metohiju, istakla da se ne boji da održi koncert na KiM.

Ceca Ražnatović stigla u Kosovsku Mitrovicu
Foto: Lj.T. / RAS Srbija
Ceca Ražnatović stigla u Kosovsku Mitrovicu

– Ne, da se bojim, ne bih ni prihvatila poziv. Situacija je takva kakva jeste i očekujem najpozitivniji ishod, u svakom slučaju. Nikada nisam bila pesimista, zašto bih sada – rekla je ona za „Blic“.

Ulazak na Kosovo i Metohiju nedavno bio je zabranjen košarkašima KK Partizan i zameniku direktora Kancelarije za KiM. Isto se prethodno desilo i Uniji žena sa Vračara. Pored toga, na administrativnom prelazu Jarinje bili su do kasno u noć zadržani vernici i humanitarci koji su se uputili na proslavu slave manastira Visoki Dečani.

Ulazak na Kosovo i Metohiju nedavno bio je zabranjen košarkašima KK Partizan i zameniku direktora Kancelarije za KiM.

Isto se prethodno desilo i Uniji žena sa Vračara. Pored toga, na administrativnom prelazu Jarinje bili su do kasno u noć zadržani vernici i humanitarci koji su se uputili na proslavu slave manastira Visoki Dečani.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca