Unofficial site

ISTA SCENA POSLE 25 GODINA Ceca NE VOLI OVO da radi, ali je ipak pristala i oduševila sve, komentarima nema kraja (BLIC)

Ceca RažnatovićFoto: Dejan Milićević / RAS SrbijaPoslušajte vest preko audio fajla

Savršen izgled i držanje uglavnom su posledica brojnih faktora, kao što su, pre svega, dobra genetika, birana ishrana ali i iscrpljujući treninzi u teretani. Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ima izgled na kom joj mogu pozavideti i dvostruko mlađe devojke, a ona to prvenstveno duguje dobrim genima.

Ceca RažnatovićFoto: Dejan Milićević / RAS Srbija

Ceca Ražnatović

Ovo je moglo da se primeti i na fotografisanju na kom je oživela scenu iz kultnog spota za pesmu „Znam“. Naime, Dejan Milićević, koji je 1995. godine Ceci uradio spot za pesmu „Znam“ sa albuma „Fatalna ljubav“, 25. godina kasnije uradio je fotografije gde je prikazana ista scena kao iz spota.

Iako Ceca ne voli da provodi mnogo vremena na snimanjima, posle nekoliko godina ona je lepim povodom pristala da stane ispred fotografa koji je sa njom radio gotovo od početka njene karijere.

Ova fotografija osvanula je na njenom Instagramu, a ubrzo su usledili brojni komentari. Zanimljivo je i to da pesmu koju je otpevala u tom spotu nije radila Marina Tucaković, već Ljubo Jovović koji je pisao tekst, dok su melodiju i aranžman potpisali Leo Đokaj, Nenad Knežević i Aleksandar Radulović Futa.

VIDEO: Ceca sa maskom dolazi na koncert

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca