Unofficial site

Ivana Selakov: Ne razumem kolege koje nisu podržale Cecu!

Bivšu članicu grupe “Bjuti kvins“ Ivanu Selakov, zatekli smo sinoć na modnoj reviji u Tržnom centru “Ušće“ i upitali šta misli o trenutnim dešavanjima vezanim za optužnicu koja je podignuta protiv njene bliske prijateljice, Svetlane Cece Ražnatović.

Ceca i Ivana Selakov

„Cecu kao prijatelj javnu podržavam, i to radim najviše preko Fejsbuka! Danas sam bila iziritirana komentarima nekih kolega muzičara koji ne misle kao ja, i koji imaju drugačije viđenje cele situacije. Na svojoj Fejsbuk stranici napisala sam da ću Cecu uvek podržavati, na šta je stigao veliki broj komentara poznatih i manje poznatih kolega muzičara koji se nisu složili sa mnom.

Ja se ne mešam u politiku i ne potežem stvari o kojima govore oni koji su protiv nje, a tiču se toga ko je bio njen muž, da li se bavila politikom, sa kim se družila i da li je nešto uradila. Mene to uopšte ne interesuje! Ceca je moj veliki prijatelj, i pre svega dobar čovek!

Mislim da bi se svako zauzeo za svog prijatelja, koji prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu“, rekla je pevačica za portal svet.rs. Inače, Ivana je u decembru prošle godine u Zemunu kupila novi stan u kome se skrasila sa svojim dečkom Predragom, sa kojim je tri godine u vezi. A da li nakon rešavanja stambenog pitanja, ove godine konačno možemo da očekujemo i venčanje?

„Ne verujem da će uskoro da bude svadba! Peđa i ja smo kupili novi stan koji trenutno nameštamo, a pored toga prikupljamo i pesme za moj novi album. Sve to jako puno košta! Što se tiče venčanja, još uvek ne,“zaključila je pevačica.

Izvor: Svet

4 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • Grota je od Boga da sad Cecu i njenu decu neko maltretira za neke stvari koje je Zeljko radio ali uz dozvolu drzave i drzavnog vrha Srbije. Svi zaboravljaju kad se Zeljko borio za ovu zemlju i prolivao krv i rizikovao zivot. Ceca je potpuno nevina ali oce neko da njoj otme deo novca i to je to.

  • Ovo je pljacka koju drzava sprovodi i lopovi koji drzavu vode. Sramota da nakon tolikih godina i cinjenice da svi znamo ko je Arkan bio i da je bio drzavni covek broj jedan sad se svi prave ludi kao da nemaju pojma. Neka ja nasem narodu i nasoj zemlji Srbiji Bog upomoc.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca