Unofficial site

Javnost na nogama, kolege uznemirene: Podrška Nataši Bekvalac stiže sa svih strana (foto)

Poznate ličnosti veoma su uznemirene i odmah su Nataši Bekvalai pružili veliku podršku, nakon što je pretrpela fizičko nasilje jutros u svom stanu od strane supruga Luke Lazukića.

On je nasrnuo na pevačicu, nakon što je ona čitala poruke u njegovom telefonu, koje su navodno bile ljubavne. Lazukić je naneo povrede pevačici u predelu glave.

Brojne poznate ličnosti, a naročito njene koleginice sa estrade uputile su joj reči podrške.

* Svetlana Ceca Ražnatović

– Monstruozno! Jako, jako mi je žao… Stop nasilju nad ženama, nad slabijima. Stop svim oblicima nasilja – poručila je Ceca.

* Mira Škorić

–  Zatečena sam! Nataša i Luka su mi delovali kao skladan i srećan par, nisam ni slutila da može da dođe do ovoga. Nataša je sjajan drug i kolega. Ako vam je tačna informacija, onda je ovo za osudu i ne sumnjam u naš zakon – rekla je Mira za “Kurir”.

* Katarina Živković

– Pročitala sam to. Ako je tačno, stop nasilju nad ženama. Kakav god da je razlog, nema opravdanja. Muškarac ne sme da povisi ton na ženu, a kamoli da podigne ruku. Zaista nemam drugi komentar – rekla je Kaća.

Poznate ličnosti, oglasile su se i putem društevnih mreža i uputile Nataši podršku i veliku ljubav, a među njima i Marija Šerifović, Seka Aleksić,AnaSević…

I Natašini roditelji Mira i Dragoljub Bekvalac stigli su iz Novog Sada u Beograd kako bi ćerki pružili podršku.

Natašin otac, Dragoljub, vidno uznemiren stigao je u ćerkin stan
Za ocem, stigla je i Natašina mama

The post Javnost na nogama, kolege uznemirene: Podrška Nataši Bekvalac stiže sa svih strana (foto) appeared first on Story.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca